- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Андреа си купи чорапи за 5 цифрена сума!
И в тоя момент хора с просили по улиците... Тъпа работа.![]()
Еее, като има - да си ги харчи.. Нейна си работаАма все пак ми се струва тъпо.. не си заслужава
![]()
Какви отговори само![]()
Надявам се да не мислите това дето говорите![]()
Плачевна е ситуацията , сериозно!![]()
ебе ли ме...сам/а си отговори?![]()
Винаги са ми били интересни подобни коментари. И какво като има бедни хора? Нима тя е виновна? Нима това значи, че не трябва да си харчи изкараните от нея пари ли? Има ги - харчи ги. По какъв начин и за какво си е нейна работа.Първоначално написано от Shadowsogirl
You're frozen
When your heart's not open..
Напълно съм съгласна с Serendipitys ! Все едно само тя купува скъпи неща,и аз да имах толкова много пари може би и аз бих носила!Първоначално написано от Serendipitys
![]()
![]()
![]()
м браво кът няма за кво др да си харчи парите![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
еми браво на нея,аз ако имах такива щях да умра,ако се скъсат и няма6е да ги обувам...ама иначе евала на Андреа...и тея дето не я харесват и завиждат за тялото...![]()
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()
точно така...Първоначално написано от scoobydors
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
И аз ще си купя.
П.П.: Това е новият ми профил.
store(.)picbg(.)net/pubpic/49/A3/675c7713370c49a3(.)jpg
За да видите новата ми визия, махнете скобите.
Чалгарка ..и да се изфука,защото има пари си купува чорапи за 5000 лв. и сигурно и миришят краката![]()
![]()
![]()
![]()
Keep It Real !!!
Съжалявам за езика ама точно боли ма фара кво си е купила тая силиконова краваа. За кво тряя да пълните форума с такива тъпи и безмислени теми?![]()
малеееее 5 цифрена сума![]()
Тас са друса бе
..... за някви глупави чорапи ... няя за ко др. си харчи парите чорапи си зела
![]()
![]()
![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
ууу браво на нея ама ние какво да направим ...
следващия път като си земе тоалетна хартия за 6 цифрена сума ако ще да го оповести пред папата![]()
дреме ми на хуя
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
Ами да е жива и здрава като си е купила скъпи чорапки, аз и от обикновените съм доволна![]()
![]()
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Не простата е тя, а ние щото седим по цял ден пред компютрите и гледаме как да оплюеме някой.Изкарва си момичето пари купува си скъпички джунджурий, а ако вие имахте такива чорапи и вие щяхте да се похвалите![]()
радвам се..
Просто аз
Както вие казахте--има си пари,,харчи си ги..Ми убао..Никой не може да я спре да прави нещо.Всеки си решава какво ще върши и какво ще говори.В тоя случай на едни мнението е хубаво за нея, на други-не, просто някои харесват фолк, други съвсем различен стил музика или пък едните я мразят, а други-не.Аз съм от тези, които не й завиждат, ама не я и понасят..Поне да ги беше похарчила за прашки, кви са тия чорапи..![]()
Първоначално написано от clever
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nA S16OTO MNENIE S1M
![]()
Някои ден щте си купи гаштички![]()
.....Нещата, които би било добре да забравим, ние най-упорито помним....
^ Няма да стане скоро това ;Д Най - много да си купи някои прашки с диаманти.
Жал ми става като гледам кои хора са най - проспериращи в България, наистина.