- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- прически 2009
какви са новите модни тенденциии за лято 2009 в прическите пускайте снимки
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
наскоро пак имаше такава тема .
иначе--> гоогле..навсякъде за това се говори.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
тук има статийка със снимка http://www.krasivi.bg/index.php/news/show_news/388/ аз искам да се подстрижа пак по-различно но нз как , понеже имам кръгло лице предложете нещо исками се да изглежда малко по-малко![]()
^ питай фризьорката по-добре,нито сме те виждали,нито знаем по какво си падаш..![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
еми кво да ти кажа-прическите са в интернет,избираш и при фризьорката и готово![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Добре деепросто питах ако някой с кръгло лице си е правил бретон , който прави лицето по-малко да сподели инъче сам сменила няколко прически , но ми беше инт да разбера ... отклоняаме се от темата извинявам се на авторката
![]()
Според мен пък с бретон кръглото лице става още по - кръглоПървоначално написано от xqxq_bs
Смисъл зависи си и от бретона, но от тези плътните дето са е ужасно за кръгличко лице.
Stay up all night with the stars *
Абе много мислите вие!
Плътните бритони смаляват височината на лицето! Но един много изтънен и филиран бритон, независимо дали надолу или настрани подхожда на кръгли лица. Освен това самата форма на подстригването ти е много важна! Обема трябва да целиш да е в горната част на косата ти г/д до нивото на очите, защото ако е към ушите оптически ще разширява лицето ти. Можеш да си подстрижеш един горен пласт от косата доста късо, за да има естествен обем, а надолу да я изтъниш и може да я оставиш до раменете, малко по-къса или под раменете (въпрос на личен избор).
Не съм фризиорка, но определено имам знания относно такива основни неща. Интересувам се от такива обикновени и стандартни неща, които са основни при избора на прическа.
Надявам се да съм помогнала![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
това НЕ придава обем! На всичкото отгоре седи отвратително и вместо да прави прическата по-стилна я прави закъсняла 2007 фешън прическа....Първоначално написано от SunSmile
![]()
Аз съм била така , но нямах преса и беше мн тъпоПървоначално написано от SunSmile
но щом казваш , че правият и плътен бретон ще смали големината ще пробвам
Мс много
![]()
Ами пусни косата права надолу ... мисля,че ще ти отива![]()
Бъди творец, но твори и простотия
И аз съм с кръгло лице и бях с бретон настрани и сега след бала смятах абсолютно същата прическа да си направя като предложението на SunSmile![]()
и моят е на една страна както се вижда на снимката и се чудя прав или като на преслава на една страна![]()
Ами ако обичаш да експериментираш си направи на черта (както аз смятам) и ще си скъся косата, че ми писна дългаи без това расте бързо. Но винаги можеш, ако не ти харесва, да го прибираш с лента например и ще си обърнеш малко стила на по-спортен
![]()
дам аз с фибичка го прибирамчудих се кой от двата да си направя ,но май ще те послушам
![]()
Радвам сеПосле пускай снимки да те видим :P