.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Супер фен Аватара на galu6a

прически 2009

какви са новите модни тенденциии за лято 2009 в прическите пускайте снимки
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Пловдив
    наскоро пак имаше такава тема .
    иначе--> гоогле..навсякъде за това се говори.
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

тук има статийка със снимка http://www.krasivi.bg/index.php/news/show_news/388/ аз искам да се подстрижа пак по-различно но нз как , понеже имам кръгло лице предложете нещо исками се да изглежда малко по-малко

Град
    Пловдив
    ^ питай фризьорката по-добре,нито сме те виждали,нито знаем по какво си падаш..
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

мерси за съвета

Град
    Пловдив
    еми кво да ти кажа-прическите са в интернет,избираш и при фризьорката и готово
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Добре дее просто питах ако някой с кръгло лице си е правил бретон , който прави лицето по-малко да сподели инъче сам сменила няколко прически , но ми беше инт да разбера ... отклоняаме се от темата извинявам се на авторката

Цитирай Първоначално написано от xqxq_bs
    Добре дее просто питах ако някой с кръгло лице си е правил бретон , който прави лицето по-малко да сподели инъче сам сменила няколко прически , но ми беше инт да разбера ... отклоняаме се от темата извинявам се на авторката
    Според мен пък с бретон кръглото лице става още по - кръгло Смисъл зависи си и от бретона, но от тези плътните дето са е ужасно за кръгличко лице.
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на SunSmile
    Абе много мислите вие!
    Плътните бритони смаляват височината на лицето! Но един много изтънен и филиран бритон, независимо дали надолу или настрани подхожда на кръгли лица. Освен това самата форма на подстригването ти е много важна! Обема трябва да целиш да е в горната част на косата ти г/д до нивото на очите, защото ако е към ушите оптически ще разширява лицето ти. Можеш да си подстрижеш един горен пласт от косата доста късо, за да има естествен обем, а надолу да я изтъниш и може да я оставиш до раменете, малко по-къса или под раменете (въпрос на личен избор).
    Не съм фризиорка, но определено имам знания относно такива основни неща. Интересувам се от такива обикновени и стандартни неща, които са основни при избора на прическа.
    Надявам се да съм помогнала
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от SunSmile
    Можеш да си подстрижеш един горен пласт от косата доста късо, за да има естествен обем
    това НЕ придава обем! На всичкото отгоре седи отвратително и вместо да прави прическата по-стилна я прави закъсняла 2007 фешън прическа....

Цитирай Първоначално написано от SunSmile
    Абе много мислите вие!
    Плътните бритони смаляват височината на лицето! Но един много изтънен и филиран бритон, независимо дали надолу или настрани подхожда на кръгли лица. Освен това самата форма на подстригването ти е много важна! Обема трябва да целиш да е в горната част на косата ти г/д до нивото на очите, защото ако е към ушите оптически ще разширява лицето ти. Можеш да си подстрижеш един горен пласт от косата доста късо, за да има естествен обем, а надолу да я изтъниш и може да я оставиш до раменете, малко по-къса или под раменете (въпрос на личен избор).
    Не съм фризиорка, но определено имам знания относно такива основни неща. Интересувам се от такива обикновени и стандартни неща, които са основни при избора на прическа.
    Надявам се да съм помогнала
    Аз съм била така , но нямах преса и беше мн тъпо но щом казваш , че правият и плътен бретон ще смали големината ще пробвам Мс много

Ами пусни косата права надолу ... мисля,че ще ти отива
    Бъди творец, но твори и простотия

в смисъл без бретонче ли

И аз съм с кръгло лице и бях с бретон настрани и сега след бала смятах абсолютно същата прическа да си направя като предложението на SunSmile

и моят е на една страна както се вижда на снимката и се чудя прав или като на преслава на една страна

Ами ако обичаш да експериментираш си направи на черта (както аз смятам) и ще си скъся косата, че ми писна дълга и без това расте бързо. Но винаги можеш, ако не ти харесва, да го прибираш с лента например и ще си обърнеш малко стила на по-спортен

дам аз с фибичка го прибирам чудих се кой от двата да си направя ,но май ще те послушам

Радвам се После пускай снимки да те видим :P

изглеждам ти позната ли

абе Дени ти ли си бе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си