.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Искам слаби крака ... упражнения?

Искам малко да отслабна,както и коремът,така и краката,но не знам с какво трябва да се храня и с какви упражнения трябва да се натоварвам.Ако някой може - да помага

Град
    в света на приключенията ..
    спорт-каране на колело;тичане;коремни преси;клякания..
    можеш и да тренираш нещо-волейбол;баскет...
    инаме за яденето-яж каквото искаш няма смисъл да си ограничаваш от храна
    просто бъди активна :P
    успех!

за корема коремни преси всяка сутрен и вечер
    за краката клякания и тичане ... като всеки път увеличаваш бройката на кляканията,коремните преси и времето на бягане
    повече течности,плодове,зеленчуци избягвай тестените храни, сладките неща и газираните напитки .. непропускай закуската
    може да се запишеш на някакъв спорт

дано съм помогнала ..

Успех!!

Благодаря на всички

+ скачане на въже

Град
    Велико Търново
    и аз съм останала с впечатление, че коремните преси нищо не помагат.те просто оформят коремчето
    Бъди себе си, има достатъчно други хора

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Най-подходящият за това спорт е бягане на дълги разстояния. Разбирай: поне 7 километра(18 обиколки на стандартен стадион). С коремни преси и клякания ще натрупаш мускулна маса.

Тичането е най- ефективно. И аз мисля след като ми минат всичките видове изпити да заложа малко на спорта.. и понеже ми се струва скучно да тичам съм решила да се захвана отново с тенис. Много ефикасен спорт е. Хем е забавно, хем много добре се оформя тялото.

за краката-скачане на въже,клякания и тичане
    за корема-коремни преси
    Ето ти няколко много добри упражнения:
    -http://dieti.rozali.com/vkyshti/p8969.html
    -http://dieti.rozali.com/vkyshti/p189.html
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    + скачане на въже
    Според мен скачането на въже е най-доброто решение, защото не стяга само краката

Благодаря много

Мега фен Аватара на Mi6inka
    моя съвет е 1во да потичаш ,за да свалиш излишните (желаните) килограми ,както от бедрата така и от коремчето... въртене на обръч също съм чувалал че спомага за оформянето на коремната зона ... ии да де..те хората ти казаха ...яко бягане ,скачане на въже.. след като свалиш -коремни ,за да се постегнеш,клякания ии така ..аа и многооо течности (ама не коли и газирани напитки)

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Ами за да слаби първо .. абе направо ще ти дам една тема. Не ми се обяснява http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=238342 значи чети от 3тия коментар надолу! говори се за дупето, но е същото и за краката.

Иначе аз ходя на фитнес, карам колело, тичам. И въпроса ми е - Като тичам да пътеката (и не само на пътеката) започва да ме боли от дясната страна 3-4 пръста по-надолу. ОТ какво може да е това. И съм забелязала,че като си поема въздух докато ме боли някак болката намалява. Предполагам че е защото принципно досега не съм тичала и с времето ще спре, но искам да чуя вас. Мерси предварително!

Град
    столицата
    Кардио(тичане,плуване,кара е на колело,скачане на въже...) 3-4 пъти седмично и най-важното - да си оправиш храненето.Без сладко,газирано и тестено.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Както казаха преди мен - коремните преси не помагат за отслабване. Давай със скачане на въже, бягане и въртене на обръч. Повечко вода и по-малко вредни храни.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

^ +че не помагат, пък и не са особено полезни да се правят попринцип.

Повече от фен Аватара на plamka
    С много кардио ( тичане, колоездене, ходене, изкачване ) и упражнения с тежести. Най - добре ще е ако имаш време на фитнес да ходиш, но трябва постоянство.

Фитнеса и по-ефективен от упражненията в къщи, за това почвай да ходиш ако искаш да си слаба и хапвай по малко и се оганичавай.

здравейте, ходя на фитнес, карам колело, тичам. И въпроса ми е - Като тичам да пътеката (и не само на пътеката) започва да ме боли от дясната страна 3-4 пръста по-надолу. ОТ какво може да е това. И съм забелязала,че като си поема въздух докато ме боли някак болката намалява. Предполагам че е защото принципно досега не съм тичала и с времето ще спре, но искам да чуя вас. Мерси предварително!

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    здравейте, ходя на фитнес, карам колело, тичам. И въпроса ми е - Като тичам да пътеката (и не само на пътеката) започва да ме боли от дясната страна 3-4 пръста по-надолу. ОТ какво може да е това. И съм забелязала,че като си поема въздух докато ме боли някак болката намалява. Предполагам че е защото принципно досега не съм тичала и с времето ще спре, но искам да чуя вас. Мерси предварително!
    Не дишаш равномерно! От това е. Можеш да го оправиш като на всяко стъпване с десния крак вдишваш, а на стъпване с левия издишваш - примерно. Или дори и да не е в определен ред просто се старай да дишаш равномерно.

Супер фен
    Уфф нз за тези коремни преси ама аз ги правя от доста време за да си стегна долната част на корема и от цялата работа коремът ми сега наистина е мн стегнат, ама коремчето си го имааа

Цитирай Първоначално написано от s1NNer
    Не дишаш равномерно! От това е. Можеш да го оправиш като на всяко стъпване с десния крак вдишваш, а на стъпване с левия издишваш - примерно. Или дори и да не е в определен ред просто се старай да дишаш равномерно.
    Ще пробвам. Като се замисля досега н е съм дишала равномерно. Мерси!

Град
    Там някЪде...
    Цитирай Първоначално написано от s1NNer
    Много си права! Точно затова е ! Преди мн ме болече там доли, но след като почнах да дишам разномерно(което ми беше малко трудно) си тичам спокойно всеки ден

Цитирай Първоначално написано от Slave4You
    Уфф нз за тези коремни преси ама аз ги правя от доста време за да си стегна долната част на корема и от цялата работа коремът ми сега наистина е мн стегнат, ама коремчето си го имааа
    do kolkoto znam a i ot li4en opit koremnite presi pomagat samo za gornata 4ast na korema az xodq na fitnes i tam pravq mn. seriozni koremni presi i kato broi i kato na4in na izpulnenie i samo gornata 4ast na korema iz4ezna dolnat anz kakvo da pravq s neq ;[

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си