- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо някои момичетата съзнателно не поддържат форма ?
Да..винаги съм се чудела на такива родители.Как позволяват на децата да им да бъдат толкова дебели?Не само ,че не е здравословно ,но и е грозноПървоначално написано от clever
Не искам да бъда толкова груба - разбирам ,ако всичко е ген и се храниш здравословно и не можеш да отслабнеш - тогава вината не е в теб.Но ако по цял ден си висиш у вас и накрая се оплакваш ,че си дебел
![]()
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
Има много причини.. По - малките момиченца (5-6клас например) водят доооста заседнал начин на живот. То не са компютри, то не е киснене на едно място .. Имам чувството, че те живеят да се събудят да отидат на даскало, да седят там 5-6 часа на някъв чин, после или в кафето, или вкъщи на компа.. Виждала съм много такива случай.. Когато имат физическо много от момичетата (голяма част и от тези в моя клас) киснат на пейките, защото както винаги не носят анцузи. Нямам думи.
Stay up all night with the stars *
ааа това е супер тъпо...Първоначално написано от LittlePrincess
не ги разбирам момичетата
стоят и трупат в час по физе... висят на пейките
и послеказват-лелеее колко съм дебелаа.... сега какво ще правя..... ужас ......
това адски много ме учудва... искат да са слаби пък не си мръдват малкия пръст...
нищо лошо към тях;но ти ме подцети точно за физическото...
Съгласна съм с всичко казано досегаМного е обезпокояващо когато видиш,че малките са дебели още от толкова рана възраст-как биха могли да пораснат здрави когато още на 10-12 години са с наднормено тегло
Това е направо ужасно.Винаги когато видя такова дете съм се чудела що за родители трябва ад има ,за да допуснат това да се случи с детето им-най-малкото не се ли срамуват да го гледат тлъсто щом не мисля за здрравето му....
Вярно,че на тази възраст са малки сами да се сетат за това как трябва ад изглеждат ,но нали за това имат родители,които да ги насочват![]()
А да не говорим за по големите ,които напълно осъзнават как изглеждат,а нищо не правятвсичко вече е до воля-вярно имаме забързано ежедневиеи заседнал начин на живот обаче нищо не ни пречи да тичаме в парка за 20-30 мин или да поиграем гимнастика вкъщи
![]()
Спред мен на момичетата много по - лесно им се лепи каквото хапнат,било то сладко,тестено ..Всеки казва не трябва да се яде сладко,не трябва да се яде хляб .. бля бля.. Трябва да се яде всичко но с мярка,защото организма има нужда от всичко това. Друг е въпросът за най - употребяваните от повечето от нас храни - МкДоналдс, КФС и така нататък .. Няма по - вредно нещо от това.В един БигМак има много повече калории, отколкото в един шоколад .. Дори е полезно на ден да яде по един цял натурален шоколад .. По - добре цял шоколад, отколкото вафла например. Забележете повечето момчета на около 16-17 години,че са адски слаби (разбира се има и изключения) с крака като клечки .. (една фр наскоро видяхме едно момче и тя каза олеее искам да имам като на тоя краката .. ) , това е защото им е по - бърз метаболизма .. пък и постоянно тичат и са манияци на тема тела .. във фитнеса на лежанката,после протеините и креатините и какво ли още не .. но същите тези момчета след 20- 30 години ще изглеждат по много по различен начин - напълнели,с бирено коремче и т.н .
![]()
Днес на улицата видях едно момиче - дънките всеки момент щяха да се спраскат,всичко излязло около дънките,а тениската - къса до над пъпа .. Гледката беше потресаваща и всички се обръщаха след нея и започваха .. тцтц,но на нея явно не и пукаше изобщо и се мисли са нещо особено .. Всяко нещо си има граници и не трябва да се прекалява ..
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Ако някой преди три години ми беше казал, че от шоколадите и чипса ще стана по-пълна, нямаше да му повярвам.
Винаги съм била кльощава като дете. Вярно, че бях и злояда, но все пак си ядях, при това далеч не здравословно.
Обаче дойде пубертетът, дойде периодът на калоричните храни. Започнах много нездравословно да ям, естествено без спорт.
И сега съм 52 кг. Не изглеждат много, но си имам и корем, и бедрата не са ми малки, и въобще... имам да отслабвам.
И сега за пореден път се храня здравословно, изключила съм сладкото абсолютно, което ми е адски трудно, защото мноооого обичам, но не ям нищо. Нито сладолед, нито вафли, нито бисквити, нито шоколад, нищо.
Не ям и чипс, но него го отказах преди два-три месеца, тъй че не е толкова страшно.
Солети също не ям, а те ми бяха основното ядене в у-ще.
И сега междинните хранения ги карам на плодове, кисело мляко и много вода.
А колко ми е трудно просто няма да обяснявам, дори в момента умирам от глад, дано по-скоро се прибере майка да сготви нещо, че.. ;Д.
Та мисълта ми беше, че ако не го преживееш, няма как да се усетиш.
Поне съдейки по себе си, така смятам.
Както казах, аз нямаше да повярвам, ако някой ми беше казал "От това ще станеш по-пълна (да не кажа дебела) и ще се чудиш как да свалиш килата после."...
Но аз лично ще се постарая да науча децата си от малки да се хранят здравословно, да наблягат на млечните продукти и плодовете, за да не си трошат главите като мен сега.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Всеки има паласки. Те се появяват от носенето на по-малък номер дрехи или бельо.Първоначално написано от hottie
Е, ако си някой, който е кожа и кости, нормално да няма такива работи. Ама тук вече става въпрос за анорексия. Наистина, паласките могат да се прикрият много добре с носене на точния размер дрехи/бельо. Някои се опитват да се вкарат в много впити дрехи, за да изглеждат "добре", ама точно поради тази причина не им се получава.
..Чета мнения и си бия главата в стената...От една страна всички сте прави с това, че днешната младеж води заседнал начин на живот и целият им ден се върти около училището, и компютъра и междувременно по някой друг тост или сандвич и количка...Аз от както се помня по принуждения от родителите ми съм ходила на какъвто и да е спорт, просто защото бях пълна да не каже дебела...никога не са ми забранявали да ям, но са ме ограничавали...Но от друга страна, абе хора, говорите за 5-6 клас...аз тогава бях 65 сега съм 50 кила...когато почнат вече да ги влечат други неща освен компютъра, ще разберат че имат нужда да отслабнат а и просто ще ги влече малко по-раздвиженият начин на живот...плюс това ще пораснат и ще се издължат..охх тук не мога да взема страна, но все пак се замислете че говорим за 10 годишни деца...не смятам, че голяма част от по-големите в частност мен и съученичките ми са толкова дебели колкото ги изкарвате, но отново казвам че не взимам страна...![]()
днес в рейса точно тва обсъждахме със съучениците.за мен мързела е едната причина.другата е,че момичетата до толкова са се зомбирали заради тея чалга певачки,че си мислят,че само като покажеш я бедро,я зърно всички момчета ще ти се лепнат,без значения,че си 70 кила и преливашнз,може да звучи малко гадно,ама се дразна ядски много на момичета,които виждат колко са обемни и продължават да си носят късите поли и блузки и да им се изливат сланинищата.Като видя някакво такова жувотно ии
![]()
ЕДИТ:внимавайте с мненията относто гръцките момичета,че се обиждам![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
За мене не поддържат форма най-вече защото ги мързи.За компютъра има време ама за 50 коремни нямаЕстествено не говоря за всички момичета!
Почти цял ден пред компютъра+калорични и нездравословни храни+липса на движение и евентуално ако си съсипеш метаболизма с някоя друга диета която те кара едва ли не да фотосинтезираш и резултата е на лице.
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Ами не е само до движението. Аз, честно казано, задника си не мръдвам, ям адски много и тялото ми е такова -> http://img510.imageshack.us/my.php?image=dsc36841.jpg
И вярно, че в много от случаите си е до ген. Друг път е болест. И не мисля, че някои момичета съзнателно искат да пълнеят и не им пука за 10-те качени килограма. Пука им, и то адски много, но нямат воля, за да ограничат храната. Една бивша съученичка е много пълна, майка й я води по лекари, даваха й хапчета, не й даваха пари за закуски, за да може да я ограничават в яденето, даваха й само здравословни храни, но тя тайно си вземаше пари от дядо си и нагъваше мазни баници. А й пукаше, че е дебела. Просто беше с твърде слаба воля.
и пубертета всъщност е от голямо значение.сестра ми след 18-19 отслабна много(дано и с мен да стане така) ама ми е интересно тея момичета,които сега са на 16-17 и са 70 килограма,като стант на 20 примерно без фитнес на какво ще приличат
пукепукепуке
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Няма значение колко си дебела, какъв наследствен ген имаш ( между другото той се предава през поколенияза фигурата.. ) винаги можеш да се промениш.
Така се случи и с мен.. до 4 клас въобще не обръщах внимание на тялото си, но се преместихме в друг град с нашите и в новото училище ме обсипваха с подигравки.Тогава бях 160см, 72кг..![]()
Един ден се прибрах у нас ядосана от училище и първото нещо, което направих беше да си оскубя веждите.. ама толкова ядосано, че станаха съвсем тънички, нищо харесват ми ги
.. После си взех една тетрадка и започнах да рисувам дебели момичета и си писах името отгоре .. казах си че от следващия ден започвам диета.. Така и стана.. първо бях на месо и салати(1месец), след месец-два само на салати, след това на обилно количество вода и 2 плода за 1 месец някъде, а следващите 2 месеца диня и сирене .. бях станала 164 50кг.. :P .. нататък следва една болест, но няма да ви разправям
сиг сами ще се досетите..
Важното е, че всеки може да отслабне, само му трябва някой да му разясни здравословните заболявания, гледката и така... а мързелъ е друг въпрос... оттърване от него само с много работа и вече можеш да си спазваш режими, фитнес..![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
akinom анорексичка ли си ?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Вече се оправих, но 2 години я държах тази болест.Първоначално написано от tonie__
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
хубаво е,че си се оправила (nod) тая болест на никой не я пропоръчвам..и аз преди известно време бях на прага,ноо в нащо семейство се яде многооо,а аз съм лакома и така![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
не е само до ген, в повечето случаи е от метаболизъма, явно твоя е силенПървоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
Дам,тва е така.И аз преди време не вярвах,че чипса и други такива боклуци са вредни ама сега си ми оказа и на мен влияние.Не съм дебела,напротив добре съм си,ама от такива храни имам малко коремче вече.Първоначално написано от GbSy
Иначе когато мога вече мисля да ходя малко на фитнес да се постегна,а за отслабване не мисля... Както и да е.
А по темата най-мн се дразня на момичета който постоянно се оплакват,че са дебели а в същото време нищо не правят сакош очакват да почнеш да ги успокояваш,че са си добре.Най-вече си е мързела ако толкова не се търпят и имат желанието мн може да се посигне.Както беше казано време за кафета и за компа има,ама не и да потичаш малко или да идеш на фитнес и да ядеш по здравословно...
А на тези който със силна воля са постигнали искания резултат мога само да кажа евала зо волята,хора.![]()
![]()
![]()
За момичетата, които са дебели в пети и шести клас, съм съгласна, че трябва да спортуват и да се хранят здравословно. И все пак никой не е казал, че трябва всички да имат хубави тела.
Ами не може всички да са маникенки,нали като пипнеш трябва да има какво да пипнеш пъкОх не го разбирам автора..Нали си харесваш приятелката,какво ги гледаш другите?
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Да,найстина 5-6 клас са доста добре закръглении аз го забелязах.Особено днеска като закусвах и една така беше седнала,че целия задник ( с голямо извинение) и се виждаше...много гнусно беше
(а той не е хич малък..)
Аз не трябва да ги обсъждам много,че и аз не съм много слаба.. (а бях...ама тва е др тема...![]()
) само,че се ограничавам в храната,щото не искам да заприличам на....момичето от днеска
![]()
Обаче познавам момичета,които знаят ,че трябва да отслабнат малко и казват ''Аз така си се харесвам'' или ''Няма смисъл''.....![]()
![]()
![]()
С две думи да ти кажа. Аз се чувствам добре, когато виждам че и на другите им е добре.Първоначално написано от nefchi_bs
Егоизма не ми е по-душа т.е. аз да съм добре, а другите да се таковат. Не ми е добре когато хората покрай мен имат проблем - действат ми на настроението. И като казах проблем - нали споменах, че гаждето ми била качила 2 кг. Никак не е зле - бях пуснал една снимка с едно момиче, което прилича на нея и можете да си я представите. Снощи бяхме на рожден ден и вместо да се повеселим тя през цялото време беше намусена и нищо не хапна.
Нищичко. Даже и от тортата. Само натурален сок пи. Какво ли не и говорих. Като и направех комплимент - лъжеш ме.
Като и се усмихна - подиграваш ли ми се.
Айде викам да ходим на нашето местенце. Един здрав секс и ще махнеш половин килограм - нямала настроение.
В чудо се видях.
![]()
Днес пак ще е на диета. Не ми се мисли за довечера колко ще е кисела.![]()
Спирам до тук с моите проблеми. Да отделя и малко внимание на мненията.
Прочетох че след време всички напълнявали. Ами от възрастта е - казват го и лекарите. Докато човек е млад обаче трябва да е добре сложен. Мъжете си търсят хубавки жени ако не сте забелязали. Дебеланките не вървят много. Вярно, че има известен процент жени, които с характер компенсират външния вид, но да си кажа право дебелите жени са и много сприхави и сдухани от това че сами не се харесват. Някои демонстрират самочувствие но ... как да го кажа. Сещате се. Тежък грим и секси дрешки не помагат ако си в не добра форма.![]()
За стоенето пред комп-а. Ами аз от 6 месеца съм по 7-8 аса на комп-а. Такава ми е работата - приемам поръчки, пускам фактури, оправям товарителници - всичко е на комп. Имам и втора работа - вечер ходя при предишния си шеф и оправаме склада та се раздвижвам доста. Това не ми пречи да ходя и на фитнес. Не го правя насила - харесва ми. А и съм забелязал че ако 1-2 недели не ходя на фитнес като бях на море ми спада и либидото т.е. по-слаб съм в секса. Не знам защо - така става.![]()
А и за отслабването да кажа. Сестра ми качи близо 15 кг когато беше бременна и след около 1 година без никакви специални диети влезна в такава форма, че чак гаджето ми и завижда. Покрай грижите за малкия почти не и остаав време за нищо друго, но това само доказва, че с много движение всичко е възможно.
Айде че се улях
![]()
обясни на приятелката ти, че не й трябва диета, а СПОРТ. няма накъде да отслабва повече, трябва да си стегне тялото. Разликата е от земята до небето !
Всеки път я каня с мен на фитнес. Не и не. Не искала да я оглеждат. Ами ако си грозна няма да те оглеждат - казвам. И пак не.Първоначално написано от hottie
В чудо съм.
![]()
Стига бе....на мен приятелят ми ако ми каже, че съм дебела или че имам да свалям кила, бих се обидила, но бих взела мерки.
Иначе не всички момичета могат да слабеят- при някои е до ген или структура.