Защо някои момичетата съзнателно не поддържат форма ?
Днес на обяд имах малко тежък разговор с гаджето на тема килограми.
Всичко почна като я питах защо е намусена, а тя ми каза че качила 2 кг.
Изобщо не са и се отразили зле - даже си е мн. добре но аз сглупих да и кажа че все пак трябва и да ходи повече. Вечер като излизаме все иска с колата. Проблема е там че аз ям два пъти колкото нея но не качвам. Поддържам 70 кг +/- 2 кг за ръст 177 см, но аз бачкам на две места и в неделя си ходим на фитнес с аверите а тя - все по кафета с приятелки.
И друго ми прави впечатление. Вече 5-6 клас момичета са дебели. Направо тлъсти. Не е наследствено защото познавам майкте и бащите на някои - съвсем нормални на килограми, а някои дъщери направо надминават майките си по задници. Да не говорим че възрастни жени на по 30-35 години понякога хващат повече око от момичета на по 16-17 години.
Не искам да обиждам момичетата, но огледайте се. Защо дебелеят ? В нет-а има хиляди рецепти и диети. Във всеки супер има диетични храни и напитки. Има начини да се поддържа форма но въпреки всичко накои дебелеят и то само от мързел.
Пак казвам - не искам да кажа нищо лошо за момичетата. Миналото лято в блока живееше един грък - Ставрос. Говореше много смешно но като сме го питали казваше:
Ако българи мисли че жени грозен да доде в Атина. На 30 жени един хубав. Тук в България секи град да седиш на център - от 3 жени един хубав. Българин живее в мъжки рай. Аз като върна в Гърция два месеца като импотентен от наши жени. Тука като доди 2 месеца дървен.