- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Абе... Колко бяха местоимения и отговора на 50 беше г, нали ( П.С. първо писах г и после поправих на б :/)
Местоименията-7, 50гПървоначално написано от Winterfresh
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Абе местоименията 100 пъти ги броих, се 5???Първоначално написано от AnIcHkAtA
По дяволитеПисах 7 местоимения, после го поправих на 8... "това" не е ли показателно местоимение?
Преразказа в какво време трябваше да е аз го писах в сегашно и си мисля,че така трябва да е
И аз такаПървоначално написано от Winterfresh
![]()
![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
Само кажете изречението и ще ви ги покажаПървоначално написано от The_Demon_Girl
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Еми на мен са ми 7, а имаше един въпрос с колко запетайки трябва да има с отворен отговор там кво писахте![]()
А иначе си имаме вече към 4 теми за изпита![]()
Една, ако е въпроса, който си мисля, че еПървоначално написано от free3s
.Ама може и 2 да са.
И аз писах, че е една, ама масово са писали 2 или 3Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
и за още един да питам - Мисля, че беше 18. Пишеше " И българите измиха лице то си" , където подчертаното е фразеологизъм и тряя да кажеш какво значи. Кво писахте?
И аз туй писахПървоначално написано от Sarafina
А изречението, където беше някво стихотворение... Нали беше А)?
"Защитиха достойнството си и честта си" или какво беше... Най-логично ми звучиПървоначално написано от free3s
![]()
Запетайките са 2, на 6 е послаНик, 50 е г), преразказа може и за съм объркал нещо, но очаквам помощ от тоя на небето!![]()
Къде отиде тоя смешко, дет вика, че на книжките не се пишело, да видим кой е прав?![]()
Male
И аз така... Ей сестриче ела да те прегърнаПървоначално написано от Sarafina
![]()
ми азму казах... ся ще се изкефя ако са го анулирали xDПървоначално написано от faststep
Аз спирам да чета, че ме депресирахте![]()