- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Малко помощ
Искам да ви попитам за мнението ви за една диета, която ми казаха -
2 дена варени картофи
2 дена кисело мляко
2 дена плодове и зеленчуци
2 дена прясно мляко
![]()
Много е ефикасна - Язва, гастрити... екстра, кво?
Сутрин стомаха има киселинност, която трябва да се убие. Мисля, че е логично да се прецени, че с тва кисело мляко, плодове, зеленчуци, картофи или каквото и да било няма да стане хубаво на стомаха. Сутрин е хубаво препечена филийка (може и половин филийка да е) черен, пълнозърнес хляб... може мюсли с прясно/кисело мляко. И след това каквато и да е диета!
Това знам от една консултация с диетолог![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
а няма ли да се развали диетата с това?понеже това си е един вид разделно хранене и .. нз
![]()
Ми тая диета не струва просто..Трябва да се яде умерено,не два дена да караш на едно и също..аз бях 54 за 2 седмици станах 50 че и по -малкоЯм зеленчуци,месо,плодове..и нищо др.. пък и не усещам глад..а да и пия много вода
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Я пооточни - какви зеленчуци,какво месо,какви плодове?![]()
аз съм 52 и искам да съм 47-8
Зеленчуците-главно домати,краставици,моркови.. и таратор ям също..Като си правиш салата,пропусни оцета,олиото и тнМесо-пилешко или риба, печени,в никакъв случай пържени.А от плодовете попринцип най-добре са ябълките,защото засищат и имат голямо съдържание на вода..докато бананите примерно имат захар и не са подходящи.. :P Грейпфрутите и портокалите също стават
![]()
Охо.. от утре почвам да ям само краставици,домати,пилешко, иба,ябълки и портокали![]()
-- дееба казах на майка ми да накупи картофи като за армията![]()
Щом си надъхана ще стане
Пък картофите..
Е няма лошо ама гледай да са варени..и пак по-малко :P Успех :P
Мани мани аз толко се надъхах като си обляках банския че щех да колабирам по рано![]()
Както не тренирам нищо попринцип и не правя упражнения и се хвърлих на 200 коремни + 16 минути (две 8 минутни) тренировки които са сууупер натоварващи, че и после още едни упражнения бях намислила ама след една 8минутна и 100 коремни умрях направо : Х лежах на пода сигурно 20 минути без д амога да мръдна : х
Та.. виждаш колко съм надъхана.. и на инат на себе си ще отслабна ако ще после да умра от язва![]()
ако ти покажа картинката ми "стимул" ще се хилиш много ;д
Имаш супер диета, но имам един въпрос. Всеки ден ли трябва да се яде месо? Примерно, аз не мога ( не обичам). Пък и да обичах, едва ли майка ми ще успява да ми приготвя специално за мен по половин пиле. Исках само да си излея душата.Първоначално написано от FucKtheSyStem
![]()
Тогава и аз такаПървоначално написано от InnchetO
![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
и ще споделяме как са паласките и дали скоро ще можем да ги ползваме за крила![]()
![]()
омг спи ми се не ме слушайте![]()
Ами не е задължително,щом можеш без,давай :P Но трябва да се яде поне на 3-4 дена веднъжПървоначално написано от TheNewReligion
InnchetO я да видя стимула
![]()
![]()
http://prikachi.com/files/856190K.jpgтва на цял екран по време на "мъчението" и да видиш как тегла поглед на компа и се надъхвам яко
![]()
ест не съм толкова дебела като съществото на втората снимка о,0![]()
Значи трябва е чисто? Без никакви картофи,зеленчуци?Първоначално написано от FucKtheSyStem
![]()
П.П.: Горкото месо...самичко във фурната или тенджерата.![]()
![]()
![]()
Мии може с разни гарнитури,важното попринцип и да не е мазно или пържено,иначе си го прави както ти харесва
![]()
П.С- За стимула..![]()
Чак и аз се надъхах
![]()
![]()
направих го за 5 минути и не е много добре после ще си направя по изпипанама иначе рулира
![]()