.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    На слънцето :>

Малко помощ

Искам да ви попитам за мнението ви за една диета, която ми казаха -

2 дена варени картофи
    2 дена кисело мляко
    2 дена плодове и зеленчуци
    2 дена прясно мляко

Мега фен Аватара на SunSmile
    Много е ефикасна - Язва, гастрити... екстра, кво?
    Сутрин стомаха има киселинност, която трябва да се убие. Мисля, че е логично да се прецени, че с тва кисело мляко, плодове, зеленчуци, картофи или каквото и да било няма да стане хубаво на стомаха. Сутрин е хубаво препечена филийка (може и половин филийка да е) черен, пълнозърнес хляб... може мюсли с прясно/кисело мляко. И след това каквато и да е диета!
    Това знам от една консултация с диетолог
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    а няма ли да се развали диетата с това? понеже това си е един вид разделно хранене и .. нз

Ми тая диета не струва просто..Трябва да се яде умерено,не два дена да караш на едно и също..аз бях 54 за 2 седмици станах 50 че и по -малко Ям зеленчуци,месо,плодове..и нищо др.. пък и не усещам глад..а да и пия много вода

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Град
    Я пооточни - какви зеленчуци,какво месо,какви плодове?
    аз съм 52 и искам да съм 47-8

Зеленчуците-главно домати,краставици,моркови.. и таратор ям също..Като си правиш салата,пропусни оцета,олиото и тн Месо-пилешко или риба, печени,в никакъв случай пържени.А от плодовете попринцип най-добре са ябълките,защото засищат и имат голямо съдържание на вода..докато бананите примерно имат захар и не са подходящи.. :P Грейпфрутите и портокалите също стават

Град
    Охо.. от утре почвам да ям само краставици,домати,пилешко, иба,ябълки и портокали

-- дееба казах на майка ми да накупи картофи като за армията

Щом си надъхана ще стане Пък картофите.. Е няма лошо ама гледай да са варени..и пак по-малко :P Успех :P

Град
    Мани мани аз толко се надъхах като си обляках банския че щех да колабирам по рано
    Както не тренирам нищо попринцип и не правя упражнения и се хвърлих на 200 коремни + 16 минути (две 8 минутни) тренировки които са сууупер натоварващи, че и после още едни упражнения бях намислила ама след една 8минутна и 100 коремни умрях направо : Х лежах на пода сигурно 20 минути без д амога да мръдна : х

Та.. виждаш колко съм надъхана.. и на инат на себе си ще отслабна ако ще после да умра от язва
    ако ти покажа картинката ми "стимул" ще се хилиш много ;д

Цитирай Първоначално написано от FucKtheSyStem
    Ми тая диета не струва просто..Трябва да се яде умерено,не два дена да караш на едно и също..аз бях 54 за 2 седмици станах 50 че и по -малко Ям зеленчуци,месо,плодове..и нищо др.. пък и не усещам глад..а да и пия много вода
    Имаш супер диета, но имам един въпрос. Всеки ден ли трябва да се яде месо? Примерно, аз не мога ( не обичам). Пък и да обичах, едва ли майка ми ще успява да ми приготвя специално за мен по половин пиле. Исках само да си излея душата.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    Охо.. от утре почвам да ям само краставици,домати,пилешко, иба,ябълки и портокали
    Тогава и аз така
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Град
    и ще споделяме как са паласките и дали скоро ще можем да ги ползваме за крила

омг спи ми се не ме слушайте

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Имаш супер диета, но имам един въпрос. Всеки ден ли трябва да се яде месо? Примерно, аз не мога ( не обичам). Пък и да обичах, едва ли майка ми ще успява да ми приготвя специално за мен по половин пиле. Исках само да си излея душата.
    Ами не е задължително,щом можеш без,давай :P Но трябва да се яде поне на 3-4 дена веднъж InnchetO я да видя стимула

Град
    http://prikachi.com/files/856190K.jpg тва на цял екран по време на "мъчението" и да видиш как тегла поглед на компа и се надъхвам яко

ест не съм толкова дебела като съществото на втората снимка о,0

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    [i]Ами не е задължително,щом можеш без,давай :P Но трябва да се яде поне на 3-4 дена веднъж
    Значи трябва е чисто? Без никакви картофи,зеленчуци?

П.П.: Горкото месо...самичко във фурната или тенджерата.

Мии може с разни гарнитури,важното попринцип и да не е мазно или пържено,иначе си го прави както ти харесва

П.С- За стимула.. Чак и аз се надъхах

Град
    направих го за 5 минути и не е много добре после ще си направя по изпипан ама иначе рулира

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си