- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Летни дрешки и аксесоари със снимки!
Първоначално написано от RaI4etO
Потника откъде е?
roksana_1 а портмонетата :P
Akcent - delight (music)
под формата на сърце е от Джъмбо - София , а другото от Ориндж - София пакПървоначално написано от viki_beb4ety
Bring it on baby.. I taste good!
Дайте кординати, местоположения и т.н. на хипер добрите секънди, че се влюбих в дрехите! До нас (Хаджи Димитър) има една Манийка, но като цяло е скъпичка и някак си не уцелвам хубави работи. Имам някои добри неща от шик-шик ама го изместиха...
манията и шик-шик съкват
Мхм, за това питам за някой хубав.Първоначално написано от Loshotia
![]()
Ехаа, разцепила си днеска.Особено с 1-вите две неща.Най-добрата ми приятелка, с другата ми най-добра приятелка днес пазаруваха без мен и едната си е намерила едно мн яко като суичъро-якенце на Рийбок... чисто ново, че и с етикет.Жалко, че не можах да отида с тях, защото имах да уча за тъп изпит.Първоначално написано от Loshotia
![]()
http://prikachi.com/files/964587p.jpg - днес си поръчах тази обичка по интернет и сле 2 седмици ще си пробивам пъпа. Какво ще кажете? Допада ли ви? (Беличката)![]()
А дрешките ще ги снимам и ще ги пусна![]()
Нямам представа,подариха ми го (майка).Първоначално написано от viki_beb4ety
![]()
Обичката е сууупер яката.Много нежничка и не е от онези кичове... (( или черна обица с някакъв знак на нея, ужасПървоначално написано от t1n4e7o
)) Само че помисли хубаво дали искаш да си го пробираш и дали си готова да се сдобиеш с един белег след 2-3-4 години.Аз си го пробих и бях 5 дни с пиерсинга, след което го махнах (( макар, че ми се седеше мега яко ))
Сега нямам белег, де... но след като заздравее, знаеш, започва да изтънява и няма да си цял живот с тази обичка.Успех.
![]()
къде се намира този магазин секънд хенд ?![]()
roksana_1 а ква цена е това под формата на сърце?![]()
Akcent - delight (music)
Мен лично не ме кефи,мн кич,не си падам по блещукащи работи,но е важно на теб да ти харесва.Първоначално написано от t1n4e7o
И няма зн каква ще е,важно е само да е медицинска стомана/титан/биопласт и да не е тежка. А защо си я поръча от нета?или ти мислиш да я слагаш след като заздравее дупката от студиото...щото по принцип студията "не носят отговорност за обици, закупени извън тях".
Добре ли си?Ако това наричаш кичозна обичка, не знам какво наричаш някоя от тези : http://www.made-in-china.com/image/2...NN001-008-.jpg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E ти даде ебати крайностите... и да, супер кич са всякакви такива с камъчета, брокати и глупости разни.
Най-яки са изчистените обеци. Ама всеки с вкуса си.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ами не знам, според мен няма нищо кичозно в една кристална обичка.Сякаш ако си сложиш една обичка с камъче на ухото ще е кичозно... АЗ поне имам такива разбирания. + Това е много нежно, поне според мен, другите са ми прекалено грубовати.
е всеки с вкуса си . И мен ми седи кичозно![]()
![]()
Вие да не спряхте да си купувате дрехи?
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Nice!Първоначално написано от GaBiIi__
![]()
Ами аз няма да ходя в студио, а на лекар. И именно затова ще изчакам майка ми да си дойде от чужбин ей сега на 10ти и ще идем заедно. Не искам да ходя при някакви шарлатани в тези измислени салони. Познавам доста хора, които са се оплаквали доста от такива студиа за пиърсинг от какви ли не инфекции и тем пообниПървоначално написано от Jamalska
![]()
шарлатани? лекарите не са пиърсъри,мацка. неслучайно има студиа за пиърсинг.Първоначално написано от t1n4e7o
НЕ се дупчете при козметички и лекари!
Бахахахах! Шарлатани вика! Лекарят може да изписва лекарства и да диагностицира, не да прави пиърсинг. Разбирам, че искаш да отидеш на по- сигурно място, но това определено не е докторският кабинет в случая
Стига, бе...
оставете я да отиде на лекар. След 2 седмици ще пусне тема - помощ, възпален ми е пъпа и ще умра, проблема не е в обицата, лекарят каза, че тенекията е най-добра за тялото.
А ние ще кажем
![]()
И ще се радваме, че има един тъп човек по-малко, който да извращава пиърсите![]()
Saatana vittu perkele hate crew!