.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Как да скрия пъпките за една вечер?

Здравейте. Абитуриент съм и искам да съм в пълния си блясък за бала на 24 май. За нещастие имам няколко пъпки (акне) по лицето. Не са много, но все пак помрачават цялостната картинка като се пъхна в костюм. Има ли начин да ги прикрия от 16.00ч до 06.00ч примерно. Основното ми изискване е да не си личи, че съм се мазал с нещо; второстепенно е да мога да си наплисквам лицето от време на време (но може би е нереалистично). Благодаря предварително.

P.S. Ако има начин - може ли подробно указание.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Акне аут,тия няколко дена ше стигнат

искаш да ги скриеш...със фон дьо тен или пудра,друг начин мисля че няма да намериш.

Град
    У нас Си (=
    Има един спрей, който покрива лицето плътно и тенът става перфектен. Въобще не си личи, че имаш нещо на лицето си, не оставя петна по дрехите, дори издържа на вода, тоест не да се плискаш, ами да се гмуркаш можеш и пак ще ти остане. Не знам обаче колко струва, обаче ако си намериш разбран вълшебник да ти го забърка, можеш да не платиш толкова много.

Разбирам, че ти е неприятно за акнето, ама това да можеш да го плискаш беше.. ;р Както ти казаха, вземи си Акне аут, Скинорен или Зинерит. И трите са добри, въпреки че на всеки му действа различно всичко, според мен Зинерит е най-добре. И си мажи пъпките на 2-3 часа, а не както пише. Купи си и тоник, за да си освежиш лицето и така. Дано се махнат до бала

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми с някъв грим там...пудра ли фон дьо тен ли... крем ли някъв... незнам аз принципно нямам... Успех!

Град
    Хасково
    Със коректор и отгоре пудра.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    С подходящ костюм. Такъв например:
    http://ogita.files.wordpress.com/2009/03/g40.jpg

Гарантирам, че ще си най-атрактивния на бала и никой няма да забележи пъпките ти.

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat

Гарантирам, че ще си най-атрактивния на бала и никой няма да забележи пъпките ти.

Ами те по-нагоре ти казаха - купи си някакъв лосион.Един съвет-само не ги чопли, защото по-лошо ще стане Успех, дано се махнат

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Намажи пъпките с коректор(от Avon има коректор ,който даже почистваа лицето) ,след което ще сложиш малко пудра(Манхатън .. ) надявам се да ти помогне
    Summer (h)

Град
    Wonderland
    Фон Дьо Тен,вземи си някакъв по-качествен с голяма покривност,защото ,ако пъпките са много няма да може да бъдат скрити на 100%,може да си вземеш такъв,който съдържа и бронзант,така пъпките ще се прикрият по-добре.

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat

дай снимка

Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    Има един спрей, който покрива лицето плътно и тенът става перфектен. Въобще не си личи, че имаш нещо на лицето си, не оставя петна по дрехите, дори издържа на вода, тоест не да се плискаш, ами да се гмуркаш можеш и пак ще ти остане. Не знам обаче колко струва, обаче ако си намериш разбран вълшебник да ти го забърка, можеш да не платиш толкова много.
    Какво представлява този спрей ???? И колко пари г/д е ?
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Цитирай Първоначално написано от kapinka
    не че нещо,но това май беше ебавка
    П.П нали рекламираха по едно време по тв за някакъв коректор който премахва пъпките за 1 нощ ако не се лъжа беше на нивеа,разпитай в аптеките може да ти кажат нещо ефикасно

Град
    на ЛуНаТа
    Както казаха по-горе използвай кремчето Акне Аут... имаше и едно кремче на Нивеа но не помня точно как се казваше
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Само да ти кажа - ако слушаш момичетата и се наклепаш с някакви спрейове, ФДТ и др простотии може да си намериш и кавалер на бала. Да не кажеш после - ама не знаех

Цитирай Първоначално написано от iveto18
    искаш да ги скриеш...със фон дьо тен или пудра,друг начин мисля че няма да намериш.

Град
    в света на приключенията ..
    облечи се като БатМан и няма да ти се виждат пъпките

[quote="great_mari"]
    Цитирай Първоначално написано от kapinka
    не че нещо,но това май беше ебавка

ТЦ......Тамън се израдвах,,,;Д
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си