- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Дилър на 13 ???!!!!
Първоначално написано от NaughtyOne
Тук България не е виновна.Знаеш ли,че в Англия 13 годишно момче стана баща?Майката е на 15 години...Англия.Страната не е от значение,навсякъде се случват такива неща,особено в гетото.Първоначално написано от NaughtyOne
Бащата в затвора,майката е прекалено заета,живее с баба си...Няма нищо чудно,че се занимава с такава дейност.Но момчето не е виновно.В такива ситуаций,да съдиш държавата е безсмислено.Не трябва да се намира виновник,а да се помогне на момчето,дай Боже да се оправи.
Първоначално написано от Jumbie483
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Накъде отива този свят ....
He'll never know if you never show the way you feel inside ...
Бахти коравото копеле .
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Ми, май само ти не се Очудваш, защото другите не се Учудват.Първоначално написано от 3oPuTy
По темата: не се изненадвам. Бащата е престъпник и е в затвора. Какъв може да стане сина? Астроном? Ядрен физик?
![]()
В България сме. Добро утро!
What you give is what you get !!
Генгстааа!Ама тоя вече е истински!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
кво да правят родителите като те самите са "изкривени" ???Първоначално написано от Cathylicious
И за мен не е нова новинаТолкова много вече станаха тея..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Може да е решил, че след като почти всеки престъпник (с пари) в България се отървава, значи и той... да ама е затънал в дългове и е решил да скача... пък и е на 13 с баща и майка, които не са до него. При момчетата, като че ли това се отразява по-силно на психиката, докато се оформят като личности.![]()
Не бих казала, че няма прав и крив, но такива истории ги има във всяка държава![]()
гъзарията е на мода , кво по-гъзарско от тва да си дилър + че може да извадиш някой лев .. жалко за него
Незнам до колко сте запознати с работата на брокерите,майка ми е брокер, и от работа няма време да се прибере,а пък и баща му е в затвора...дете без контролПървоначално написано от woshata
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Аз пък познавам един зарибен 14 годишен дето свива с една ръка :Д![]()
![]()
Ами аз четох, че го принуждавали и ако откажел го заплашвали.
Някой беше написал тука "Какво да се очаква от днешната младеж" аз не смятам че някое разглезено хлапе ще се жертва чак толкова.
Апък то щом живее с баба си няма никакъв контрол върху него.Родителите му са най виновни,и държавата също е виновна,баща му е боклук - незначи че и детето трябва да е боклукр но това ако е имало контров върху детето ако му се е обръщало внимание поне майката или други роднини или пък от училището - учители педагози.
![]()
![]()
![]()
13-годишен наркопласьор...Въобще не е смешно,но когато прочетох тази част от заглавието и просто не можах да се сдържа да не се изсмея.Какво се учудвам,има ги всякакви вече. : ))
+1Първоначално написано от NaughtyOne
не се изказвай неподготвен,прасе
и това го имаш за скандално ??![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Понякога родителите са безсилни...Първоначално написано от LittleDude
Дилър на 13, в затвора на 15. Излиза на 30 и умира на 40. Хвала на такива родители.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
..Без коментар..![]()
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()