.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на joannalof

Ползвах ОдорЕкс и сега ме боли

Охх много съм притеснена Ползвам го за 1ви път и спазвах стриктно правилата? При вас така ли е? Снощи си сложих за 3ти път ... ако искате питайте ме нещо
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ползвам го от почти 2 години и досега болка не съм усетила. Само ляко дразнене ако скоро съм се епилирала. Ако болката не е силна почакай малко и ако не отмине се консултирай с личния си лекар. А ако много те боли изобщо не чакай.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

И аз го ползвам отдавна - случвало ми се е 3-4 пъти да ме боли, придружено със сърбеж. Оправи ми се за 15на минути. Нормалната причина да те боли е, ако имаш раничка/ожулено по кожата.

Еми като за пръв път нормално плюс това ако кожата ти е по-чувствителна е възможна тази реякция.Но ако не ти минава отиди на лекар.Може просто да не понася на кожата ти.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    кой ше ми обясни кво е тва?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Wonderland
    то всъщност как се използва? и къде те боли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си