Познавам лекари които работят за парите, както и такива които си гледат работата, защото това им е призванието и искат да СПАСЯВАТ хора. На 80% от хората, с които съм обкръжена им се пишат рецептите с антибиотиците за едната хрема... Да, изследванията са начина да се постави диагноза, но защо в такъв случай ти пишат чаршафите с лекарства за това, че ти НЯМАШ конкретното заболяване. Отивам за едно, лекуват ми друго, за което проблема е ясен и накрая аз пак си мра от главобола. Смятам се за достатъчно образована в това отношение за да мога да си направя сметката дали да пия антибиотици за маса пари от едното нищо или не. За к'ви докторо си говорим като джи пи-то на дядо ми звъни по телефона на мама да пита к'ви лекарства да му даде при все, че пълните изследвания са под огромния му нос? УНГ-то гледа изследванията, на които пише като за едни "много грамотни" и "латински знаещи" доктори в едно каре резулатите и то на чист български език, че няма намерени стафилококи, обръща се към мен и ми вика: "Дааа, ама майка ти каза, че някога си имала и затова ще ти дам аз антибиотичето"... От такива доктори съм наркоманка в момента. Нормалните момичета си носят гримове по чантите, аз капки за нос и салфетки нося. Извинявай аз на такива доктори не смятам, че дължа уважение. Никога няма да отрека някой, определен, доктор да ми е помогнал и да кажа, че не е така. Ама смятай колко са такива при все, че вече (както по - горе видя) те съветват да си намериш за диагнозата в интернет да видиш дали съвпадат симптомите....