- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Моля, отговорете!
Здр
купих си днес 6 лентички за обезкосмяване - 4 на Стреп и 2 на Таки. Като си мислех, че ще имам поне за още 1-2 пъти. Тоест се надявах, че с 2 лентички ще обезкосмя двата крака до коляното. Да, обаче аз с тези лентички успях да обезкосмя само отпред краката и малко от страни, тоест все едно един крак с 6 ленти.
Искам да попитам и при вас ли е така??
Толкова ги хвалихте тези ленти, то аз нищо не оскубах с тях... и още първия път като залепя и отлепя и тя лентичката побелява (нали имаме мъртва кожа) и не лепне, а преди това сигурно 10 минути съм се търкала в банята.
Как е при вас
az ispolzvam krem![]()
![]()
![]()
![]()
ами и аз веднъж си купих такива ленти и се получи нещо като при теб, оттогава само с епилатор или кола маска, лентите не ми вършат хубава работа
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
15лв. една кола маска при козметик.... пфууууууууууууууууу!
то густо, то пусто
за да не стават бели пробвай известно време след баня да се мажеш с кремове по краката, но не някви специални, а просто такива, които да ти хидратират кожата, за да нямаш мъртва...и пре мен беше така с мъртвата кожа, но после лесно се оправи като я мажех... освин това за какво да даваш излишни пари за лентички или козметичка като можеш с епилатор да ги махнеш космите и без това работи със сигурност
airplanes..
Вместо да даваш 10 лв за лентички, които няма да ти свършат работа, отиди на козметик