.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 106
    Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от impassive7
    Определено е добра музика хауса, макар че повече залагам на чалгата. Абе уникат съм аз - хаус и чалга.
    И аз съм така брат споко не си сам

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от skuck

тва хауса е ебаси музиката начи!Циклажно е до няма и къде, не ми харесва!Пък стила на обличане на тея... си ебало мамата...!
    е не е казано че тряа ставаш фиешън щом слушаш хаус....пак и цикленето е в габата.... заеби ти ...

Град
    Wonderland

nai-ludiq stil muzika
    FutBoListChe

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    циклажа ви е в мозъците не чуват музика тръгнали да слушат
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Супер фен
    Слушам такава музика,но някви съвсем зациклящи не обичам... нещо с по-разнообразни мелодиики и повече пеене хах
    :р А иначе дреме ми на онова дет го нямам,че и мазньовците се пишат хАуЗъРчеТъ

Град
    Plowdiw ;]
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Слушам такава музика,но някви съвсем зациклящи не обичам... нещо с по-разнообразни мелодиики и повече пеене хах
    :р А иначе дреме ми на онова дет го нямам,че и мазньовците се пишат хАуЗъРчеТъ
    от теб винаги чета някакви хубави мнения, като това ..
    I'm absolutely agree with you ..
    Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    а дали наистина това, което слушате е "хауссс" или ви пускат техно, транс и кой знае още какво, но не правите особена разлика и слагате всичко под общ знамеател?
    напълно съгласна съм с теб ...то и дръм да им пуснеш ще си мислят, че е хаус ....
    и биле уникални слушали и хаус, и чалга ...чалга слушат щото им харесва, а хаус щото е модерно ...ако утре е модерен метала ще слушате метал и чалга .... тъп филм ама кво да правиш ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен Аватара на skuck
    аре малко офтопик

преди два дена се спрях тука при кварталните стари приятели, да се видим.От дума на дума стана въпрос за Циганите и тяхния манталитет и т.н. всички от мойте стари "приятели" бяха единодушни, че циганите са "зло", че не тряя да имат толкова права и т.н. хахх но веднага след тази дискусия която проведохме един от тях ме разби с следната реплика "Уф... аре, Миро, пусни оня мазнич кючек на телефона си!" хахахах
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    циклажа ви е в мозъците не чуват музика тръгнали да слушат
    ee na4i imalo i nqkoi koito da rasudi s glavata si br pi4

а дали наистина това, което слушате е "хауссс" или ви пускат техно, транс и кой знае още какво, но не правите особена разлика и слагате всичко под общ знамеател?
    ми аз лично ще говоря за себе си .. ДА твърдо мога да кажа че ги различаван знам че Армин пуска транс знам и за комерца на Давид Гета знам и за минимала на Ривас .. и български Dj знам , но няма да отричам че има и хора който го слушат шото е модерно и си земат 1 розова тениска и едни големи очила и хоп хаус маняци ... кофти е ама си е така аз за тва я пуснах тая тема да вида има ли хора които като мен слушат от няколко години или всички слушат от 3-4 месеца и вече са хаус маняци ...

Град
    Wonderland
    ^повечето в България са такива ( повечето,подчертавам)

Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy
    Ей тоя коментар още като го прочетох ми стана ясен човечеца... прочел две статии за различията ,различията между DJ и вече се сопкаме на другите ми всеки си избира дали да познава стила който слуша или не ...
    вече както казах може би по горе или в друга подобна тема да ми казваш че си ловер и т.н. го отричам
    ми аз лично ще говоря за себе си .. ДА твърдо мога да кажа че ги различаван знам че Армин пуска транс знам и за комерца на Давид Гета знам и за минимала на Ривас .. и български Dj знам , но няма да отричам че има и хора който го слушат шото е модерно и си земат 1 розова тениска и едни големи очила и хоп хаус маняци ... кофти е ама си е така аз за тва я пуснах тая тема да вида има ли хора които като мен слушат от няколко години или всички слушат от 3-4 месеца и вече са хаус маняци ...
    е тва е най общото разпознаване което е необходимо за една минимална осоножа и е хубаво че го имат някои хора

Много ми е странно тея дето казаха в по горни постове че не сушат Хаус какво слушат? но конкретен стил а не прехвърляне ами всичко без тттт

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Цитирай Първоначално написано от skuck
    аре малко офтопик

преди два дена се спрях тука при кварталните стари приятели, да се видим.От дума на дума стана въпрос за Циганите и тяхния манталитет и т.н. всички от мойте стари "приятели" бяха единодушни, че циганите са "зло", че не тряя да имат толкова права и т.н. хахх но веднага след тази дискусия която проведохме един от тях ме разби с следната реплика "Уф... аре, Миро, пусни оня мазнич кючек на телефона си!" хахахах
    За чалгите си им друг раздел

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Цитирай Първоначално написано от Buhtaaa
    Ей тоя коментар още като го прочетох ми стана ясен човечеца... прочел две статии за различията ,различията между DJ и вече се сопкаме на другите ми всеки си избира дали да познава стила който слуша или не ...
    вече както казах може би по горе или в друга подобна тема да ми казваш че си ловер и т.н. го отричам
    е тва е най общото разпознаване което е необходимо за една минимална осоножа и е хубаво че го имат някои хора

Много ми е странно тея дето казаха в по горни постове че не сушат Хаус какво слушат? но конкретен стил а не прехвърляне ами всичко без тттт
    значи първо мерси и второ аз знам и другите стилове не само тези който изброих знам за минимал , прогресив , диип , фънки .garajje . тек хаус , вокал ноо едва ли всички хаусърчета ще разберат и дума от тва което говоря . Щото за тях хауса е пак каам да си фешан и да си мислиш че David Guetta или David Vendetta са боговете на хауса а като им кажеш Double D или Lion да те гледат кат паднали от марс ...

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    напълно съгласна съм с теб ...то и дръм да им пуснеш ще си мислят, че е хаус ....
    и биле уникални слушали и хаус, и чалга ...чалга слушат щото им харесва, а хаус щото е модерно ...ако утре е модерен метала ще слушате метал и чалга .... тъп филм ама кво да правиш ...
    напълно си права ... имам една приятелка която ми казва че много била се запалила по хаус .. праща ми няква песен и вика това ми е любимия хаус .. като пускам кво да вида няква песен на Inna - Оn and on мисля че беше ... и това моля ти се ми било хаус ...

Град
    varna

Re: Хаус Музика

Ами темата е ясна слушате ли хаус и какво мислите за този вид музика щото мене ме зарежда на макс вече втора или трета година
    слушам най вече прогресив минимала ми е леко дебилски дано скоро разбие гадната чалга по популярност и у нас
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

НЕ но МИНИМАЛА го признавам и го слушам .
    phah

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    За мен хауса е една от поредните позьорщини.
    Не намирам никакъв смисъл в транса/хауса/техното.
    Бийт който се повтаря през 1-5 минути без никакво послание към слушателите (текст)
    НЕ Е ЗА МЕН!
    до колкото съм запознат подобна музика се прави от края на 60_те години на миналия век и определено не е позьорщина за хората които наистина разбират това което слушат също така в хаус музиката има уникални вокалисти и определено не е вярно че човек неможе да открие послание или нещо подобно.НЕ НА чАЛГАТА!СПАСЕТЕ ДЕЦАТА СИ!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    който не чертае не е хаусър
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax а който не е с дълга коса не е метъл ли или който не спи в кръ4мата не е 4алгар ли омг да ви имам разсъжденията

калитко...искам да кажа че музика се усеща друго яче на след 1-2 посещения до кенефа с лична карта.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax а който не е с дълга коса не е метъл ли или който не спи в кръ4мата не е 4алгар ли омг да ви имам разсъжденията

калитко...искам да кажа че музика се усеща друго яче на след 1-2 посещения до кенефа с лична карта.
    абе човек тебе ако музиката те кефи само когат си надрусан начи по добре не я слушай то кат си друсан са кефиш на квот да е стига да е силно .... така че тва е голяма глупост кат друсаш да си хаусър

Цитирай Първоначално написано от WhyNot
    Бийт който се повтаря през 1-5 минути без никакво послание към слушателите (текст)
    НЕ Е ЗА МЕН!
    до колкото съм запознат подобна музика се прави от края на 60_те години на миналия век и определено не е позьорщина за хората които наистина разбират това което слушат също така в хаус музиката има уникални вокалисти и определено не е вярно че човек неможе да открие послание или нещо подобно.НЕ НА чАЛГАТА!СПАСЕТЕ ДЕЦАТА СИ!
    Леко сравнение:
    http://images.google.bg/images?hl=bg...D1%8F&aq=f&oq=
    При house/techno/trance всичко се прави с електроника. Ако тя я няма музика = йок.
    Какви вокалисти бре? Гледал съм някакви транс или хоаус хитчета с някакъв вокалист който пее "АаааааааАаААаааааааа" д3ба таланта му.
    Питаш се защо са онези два линка отгоре? Какво виждаш с хаус тагове колко хора има, виж и при рапа да речем колко хора има.. не ми казвай, че предпочиташ photoshopнатите глупости пред композиторите...
    Вашата "музика" без "PhotoShop", щори пред очилата и т.н. не може да съществува.
    оф кви глупости дрънкам
    ти говориш за фешанчетата бе аз ти говоря за истинските фенове тцтцтц зле си няма се разпраам

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

абе човек тебе ако музиката те кефи само когат си надрусан начи по добре не я слушай то кат си друсан са кефиш на квот да е стига да е силно .... така че тва е голяма глупост кат друсаш да си хаусър
    А тоз дето я прави не друса ли според теб?
    И как разбираш на кво се кефят бонбониерите.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от WhyNot
    НЕ Е ЗА МЕН!
    Леко сравнение:
    При house/techno/trance всичко се прави с електроника. Ако тя я няма музика = йок.
    Какви вокалисти бре? Гледал съм някакви транс или хоаус хитчета с някакъв вокалист който пее "АаааааааАаААаааааааа" д3ба таланта му.
    Питаш се защо са онези два линка отгоре? Какво виждаш с хаус тагове колко хора има, виж и при рапа да речем колко хора има.. не ми казвай, че предпочиташ photoshopнатите глупости пред композиторите...
    Вашата "музика" без "PhotoShop", щори пред очилата и т.н. не може да съществува.
    оф кви глупости дрънкам
    браво изрази си мнението...аз лично съм почитател на женските вокали и от всичко само не пеят ,,АаааааааАааАаАа'' ПЪК и мнението ти ми прозвуча леко клиширано и малко не на място къв рап ко нещо заеби тея сравнения доста от хаус парчетата хората не знаят че съществуват...в БГ навлиза масово от няколко години аз лично малко хора познавам които слушат хаусс от средата на 90_те примерно...пък и за да правиш такава музика също се изисква майсторство...вярно че някои парчета може да т исе сторят дебилски но пак не си е музика за ,,роботи''...

Град
    sofiq
    От 2 години слушам само хаус,когато за пръв път чух един сет на пако марото усетих,че това е моята музика ...
    минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си