- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хаус Музика
И аз съм така брат споко не си самПървоначално написано от impassive7
![]()
е не е казано че тряа ставаш фиешън щом слушаш хаус....пак и цикленето е в габата.... заеби ти ...Първоначално написано от skuck
nai-ludiq stil muzika![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FutBoListChe
циклажа ви е в мозъците не чуват музика тръгнали да слушат
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Слушам такава музика,но някви съвсем зациклящи не обичам... нещо с по-разнообразни мелодиики и повече пеенехах
:р А иначе дреме ми на онова дет го нямам,че и мазньовците се пишат хАуЗъРчеТъ![]()
от теб винаги чета някакви хубави мнения, като това ..Първоначално написано от Punisherrr
I'm absolutely agree with you ..![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
напълно съгласна съм с теб ...то и дръм да им пуснеш ще си мислят, че е хаус ....Първоначално написано от SpAcE_LaDy
и биле уникални слушали и хаус, и чалга ...чалга слушат щото им харесва, а хаус щото е модерно ...ако утре е модерен метала ще слушате метал и чалга .... тъп филм ама кво да правиш ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
аре малко офтопик
преди два дена се спрях тука при кварталните стари приятели, да се видим.От дума на дума стана въпрос за Циганите и тяхния манталитет и т.н. всички от мойте стари "приятели" бяха единодушни, че циганите са "зло", че не тряя да имат толкова права и т.н. хахх но веднага след тази дискусия която проведохме един от тях ме разби с следната реплика "Уф... аре, Миро, пусни оня мазнич кючек на телефона си!" хахахах
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
ee na4i imalo i nqkoi koito da rasudi s glavata siПървоначално написано от b0Nb0n
br pi4
ми аз лично ще говоря за себе си .. ДА твърдо мога да кажа че ги различаван знам че Армин пуска транс знам и за комерца на Давид Гета знам и за минимала на Ривас .. и български Dj знам , но няма да отричам че има и хора който го слушат шото е модерно и си земат 1 розова тениска и едни големи очила и хоп хаус маняци ... кофти е ама си е така аз за тва я пуснах тая тема да вида има ли хора които като мен слушат от няколко години или всички слушат от 3-4 месеца и вече са хаус маняци ...Първоначално написано от SpAcE_LaDy
![]()
![]()
^повечето в България са такива ( повечето,подчертавам)
е тва е най общото разпознаване което е необходимо за една минимална осоножа и е хубаво че го имат някои хораПървоначално написано от HouseMusicBoy
Много ми е странно тея дето казаха в по горни постове че не сушат Хаус какво слушат? но конкретен стил а не прехвърляне ами всичко без тттт
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
За чалгите си им друг разделПървоначално написано от skuck
![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
значи първо мерсиПървоначално написано от Buhtaaa
и второ аз знам и другите стилове не само тези който изброих знам за минимал , прогресив , диип , фънки .garajje . тек хаус , вокал ноо едва ли всички хаусърчета ще разберат и дума от тва което говоря . Щото за тях хауса е пак каам да си фешан и да си мислиш че David Guetta или David Vendetta са боговете на хауса а като им кажеш Double D или Lion да те гледат кат паднали от марс ...
напълно си права ... имам една приятелка която ми казва че много била се запалила по хаус .. праща ми няква песен и вика това ми е любимия хаус .. като пускам кво да вида няква песен на Inna - Оn and on мисля че беше ... и това моля ти се ми било хаус ...Първоначално написано от IdiOtKa
слушам най вече прогресив минимала ми е леко дебилскиПървоначално написано от HouseMusicBoy
дано скоро разбие гадната чалга по популярност и у нас
![]()
![]()
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
до колкото съм запознат подобна музика се прави от края на 60_те години на миналия век и определено не е позьорщина за хората които наистина разбират това което слушат също така в хаус музиката има уникални вокалисти и определено не е вярно че човек неможе да открие послание или нещо подобно.НЕ НА чАЛГАТА!СПАСЕТЕ ДЕЦАТА СИ!Първоначално написано от tqnko
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от HouseMusicBoy
калитко...искам да кажа че музика се усеща друго яче на след 1-2 посещения до кенефа с лична карта.
абе човек тебе ако музиката те кефи само когат си надрусан начи по добре не я слушай то кат си друсан са кефиш на квот да е стига да е силно .... така че тва е голяма глупост кат друсаш да си хаусърПървоначално написано от w0sh
Първоначално написано от tqnko
ти говориш за фешанчетата бе аз ти говоря за истинските фенове тцтцтц зле си няма се разпраам
А тоз дето я прави не друса ли според теб?Първоначално написано от HouseMusicBoy
И как разбираш на кво се кефят бонбониерите.
браво изрази си мнението...аз лично съм почитател на женските вокали и от всичко само не пеят ,,АаааааааАааАаАа''Първоначално написано от tqnko
![]()
ПЪК и мнението ти ми прозвуча леко клиширано и малко не на място къв рап ко нещо заеби тея сравнения доста от хаус парчетата хората не знаят че съществуват...в БГ навлиза масово от няколко години аз лично малко хора познавам които слушат хаусс от средата на 90_те примерно...пък и за да правиш такава музика също се изисква майсторство...вярно че някои парчета може да т исе сторят дебилски но пак не си е музика за ,,роботи''...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От 2 години слушам само хаус,когато за пръв път чух един сет на пако марото усетих,че това е моята музика ...
минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]