- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПРОБЛЕЕММММ !!!
Здравейте имам огромен проблем с моят приятел вече ходим сериозно правим редовно секс .Така проблемът ми е там че наскоро започнахе да правим анален секс иии винаги след проникването усещам че ще се изсера вече за 2ри път става и не знам какво да правя моля ви кажете ми гова нрмално ли е защото не искам да се зложа пред него . Някой ималли е подобен случай моля ви се помогнете ми отчаяна съм ;(;(;(
Споко мацка, ще се оправи просто не си свикнала още все пак е чуждо тяло![]()
Има такива теми много, иначе ако питаш дали има опасност да се насереш, да има. За това можеш да си направиш клизма или както казаха други момиче да се измиеш много добре и няма да има проблеми. А също така приятеля ти не трябва да го вади много рязко, защото белята е готова станала![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Или просото отиваш до тоалетна после минаваш 1 душ и си готова..
Ами или отиваш до тоалетната и се измиваш хубаво после или от аптеката си купуваш женски душ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и няма от какво да се притесняващ и по време на акта не мисли че може да стане беля
![]()
ама и да стане белята, тъкмо ще разбереш колко държи на теб приятеля. Ако дори и в най-комичната ситуация ти каже, че те обича, значи наистина си заслужава
Това е една от причините, поради които не правя анален секс, защоо съм чувала какви ли не работи. Иначе хубаво ли ви е?
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
да бе, наистина, харесва ли ти? щото и на мен ми е интересно да знам женското мнение по въпроса... или го правиш заради него, щото го обичаш...Първоначално написано от Lady_AMG
ако пък толкова те е страх, ми кажи му, че не искаш и го компенсирай с част от френските си умения
Има такива теме дали е готино или не на 1 им харесва на други не..
Или отиваш до тоалетната или си правиш клизма!и ако пак не става може да се откажеш,ако искаш!Успех!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Е той може и да си пада по такива неща? Говорила ли си с него?Първоначално написано от sunyty
Той е много гнуслив .. не вярвам да си пада по такива неща ... Правя го защотото на него му харесва и го обичамм
хужахухжууах тфа ще е баси простотията ако му се изсереш на хуя![]()
В тая игра няма гнуслив и не гнусливПървоначално написано от sunyty
той трябва да знае че може и такива гафове да стават
а и ти трябва да послушаш съветите на съфдрумниците и преди акта да вземеш съответните мерки и по време на самия акт да се отпуснеш и да не мислиш че нещо може да се обърка
А и какво е това правя га защото на него му харесва
![]()
.. sladurano zemi si ut aptekata damski du6![]()
pravi6 si 1 promifka i si pu6ka...
![]()
![]()
![]()
Благодапя ви много за мненията попринцип за тези които питат дали е хубаво . Да хубаво е първият път боли ноо свикнеш ли е супер с изключение на моят проблем
А вадил ли го е кафяв![]()
![]()
![]()
Или с люспа от домат на главичката![]()
![]()
Щото тогава вече е интересно![]()
![]()
![]()
... днес те избива на простотия повече от обикновенно...Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И друг път съм го казвал - на тъп въпрос - тъп отговор. Колкото по-тъп въпрос, толкова по-тъп отговор.Първоначално написано от Hilary_
п.п. Радвам се че ме затапваш от време на време![]()
Приятно ми е да си говоря / пиша с интелигентни хора
![]()
^ И аз се радвам, че от време на време избухвам в смях като ти видя простотийките...![]()
![]()
![]()
Да живеят интелектуално развитите хора!!!!
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Стискай яко дупарата![]()