- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интимни мъжки прически
Здравейте искам да попитам какво мислите(най-вече момичетата)за момчета с интимни прически и ако ви харесват какви прически ви харесват ? Защото искам да си направя ама незнам дали ще се хареса на приятелката ?
А защо не питаш нея дали и харесва?![]()
Не си падам лично. Предпочитам го гладък.
В какъв смисал прическа снимка?
снимка неможах да намеря
Нещо такова, само че в случая е за момче, а снимката е с жена:
![]()
аз нямам на ум точно това по скоро някакво квадратче отгоре
нов вид арт изкуство ТИ БОЛЕН ЛИ СИ![]()
нещо такова само че квадратче
тва е глупаво
![]()
Ем давай, това като цяло не е толкова страшно. Ако беше тръгнал да рисуваш кораби, надписи или марки на коли с бръсначка, щеше да е мега странно, но някоя обикновенна фигурка си е много добре.Първоначално написано от xStyleClashx
изгъзици...
\Първоначално написано от Punisherrr
/
А бее не знам .. Разбирам те, че се допитваш до нас. За мен - една лентичка най-много (за прическа) .. Иначе или окосмен, или не. Някак са ми странни мъжките прически долу.![]()
Знаеш ли, опитай това, което си намислил, и ако се чувстваш добре така, къде е проблема?![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
На мен лично не би ми харесало.
Съгласна съм да е или окосмен или не, но да се оформя като мен - не![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
а ти на сърце ли се бръснеш а? или не се бръснеш а ходиш на козметик и и казваш искам сърце..Първоначално написано от ToniStoraro
без прически
Днес света има нужда от хора,които знаят да обичат и се борят за живота поне със същата сила,с която други искат да го унищожат
предпочитам го гладък
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
Мноо ясно, майна, аз се бръсна на доларчетa.![]()
Ако щеш и напиши името с шрифт капиталис мономенталис със серифи... знам ли може да и хареса
![]()
![]()
Аз съм била с интимна прическа сърчице и си я правех сама и к'во?!Първоначално написано от AlokiNn
По темата:Харесвам само една мъжка интимна прическа и тя е нула номер!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
повечето момичета ходят на козметик.. и ми звучи смешно сърцеПървоначално написано от 3oPuTy
Ходят на козметик,защото не могат да се оформят самиПървоначално написано от AlokiNn
А сърчицето не е никак смешно
Моето беше едно малко горе в ляво и приятеля ми направо умираше от кеф като го видеше
![]()
П.П.Сърцата са си класика и се очудвам,че ти звучи смешноЯвно не си виждал нещо подобно на живо ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!