- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Незнам как да го обесня
акаа днес - 24.05.09 аз бях на бал. Не точно на балът а на почерпката в къщата на това момче което завършва - Цветан. Откакто сме дошли в този блок родителите ни се познават ( отдавна е било) а и ние сме си играли заедно въпреки 4е съм само на 12 и имаме 6 години разлика. Те винаги каквото направят- сладко, торта - винаги има за мен.Родителите му много ме оби4ат и ме коткат. Аз преди 1-2 год. съм викала 4е ще се женим и такива простотийки.Той мисле6е 4е се 6егувам но и аз се правех 4е е на шега. Той ходи с 1 лигла. Никой от квартала не я оби4а - да не си помислите 4е и викам така за6тото ревнувамИ не знам какво ми е - дали ме е яд 4е са ве4е 3 год заедно и той не6то е сляп 4е тя я толкова лигава и глупава - днес ме пита какво зна4и на англ BAD
![]()
и 4ак ми е жал за него, или пове4е ми харесва. Не си мислите 4е съм пикла и и някакви супер нереални ме4ти,желания. Изоообщо нямам намерения да го свалям
![]()
![]()
. Дори както мнооого редки слу4еи- аз не мисля за гаджета а за това как да си пови6а успеха в даскало. Незнам дори какво искам- може би някакво мнение - дори 4е съм скапано лапе,което не разбира какво му е и какво то4но изпитва. Благодаря за отделеното внимание на скапаната ми тема
![]()
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
Та харесваш ли го или не?
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Малка си, няма никакъв шанс.
Съжалявам, но т'ва е жестоката истина.
Животът ни трепе от малки.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
В това е проблема - незнампросто е сладък добър и мил а е мн голям е недостижим. Той ми е само фр
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
Първоначално написано от IncHeTy
![]()
Може пък й да не е толкова недостижим....Първоначално написано от clever
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Аз знам 4е няма 6анс просто мн ме нерви 4е тя е лигла и 4е е с нея.Не го заслужава
Допускала ли си, че той може да я обича, както и тя него ?Първоначално написано от IncHeTy
Глупава, лигава...за 3 години, все пак ще има нещо, което да ги задържа заедно...
В крайна сметка, не си ти човека, който да определя кой го заслужава и кой не, предполагам, че и на него му е писнало някой да му дава наклон в живота и да му казва кое е правилно и кое грешно.
Aма разбира се 4е допускам. Все има не6то.Права си - не съм аз. Но мисля 4е единственното което ги задържа е нейната красота. Все пак може би прекалявам в яда си . Може би я изкарвам ло6а заради това 4е го харесвам. Goddess благодаря 4е мии отвори о4ите. Въпреки 4е знам 4е няма да стане - аз не искам да градя 6тастие върху 4уждото не6тастие. Благодаря на вси4ки Goddess - специални благодарностиПървоначално написано от Goddess
Първоначално написано от GbSy
![]()
ахах къде на 12 за абитуриенти мислиш...
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
MP aз го знам това. 4е съм малка и че трябва да мисля за училище-правя го. Не че го харесвам просто ми е сладък.Много
Недостижим?Забраненото е най-сладко
Не знам за кво го казах, но май... затова те кефи.
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
просто на възрастта, в която си, момченцата, които те заоикалят не са много впечатляващи, а той е... по-голям, имаш възможност да общуваш с него..и някак си се е превърнал в нещо по-специално....не се тревожи това ще отмине..пък знае ли човек един ден слад няколко години като попораснеш...
Oпределено си се насочила добре като си решила, че трябва да си повишиш успеха в даскало..И най-вече с правописанезнам се пише отделно
![]()
Може би искаш най-доброто за най-добрия си приятел и за това желаеш той да се откъсне от приятелката си. Така ли е?
Live now, this is your time!