- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- изправяне на коса
iskam da vi pitam kak da si izpravq kosata NO NE sas presa . poprincip kosata mi e prava no ne ot idealno pravite a s mn izvivki . okolo 1 godina polzvah presa po4ti vseki den i kosata mi dosta izgorq i se izto6ti vapreki podhranva6tite produkti . taka 4e o4akvam savetite vi za6toto o6te sam na vulna izpravqne na kosata molq vi pi6ete
Ти защо не се поразрови първо ?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Взимаш една ютия и почваш да я гладиш отгоре .....
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Ами...със сешоар,въпреки че докато не ти се пречупи ръката да го правиш добре,може да има..странни резултати![]()
Мои приятелки се изправят и с ютия,и няма какво да си кривя душата,добре се получава,но определено не ти го препоръчвам.
А и според мен с каквото и да я изправяш,пак ще я гориш и т.н..
Със сешоар и четка. Да беше се поровила първо![]()
Stay up all night with the stars *
Със сешоар и кръгла четка, но трябва някой да ти покаже как става. Докато се научиш няма да става като хората. С ютия недей, става по-зле и от преса..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Здравейте ...
Специално аз си изправям всеки ден косата с преса на BraUn .. Боядисвала съм си я преди .. и не ми гори толкова много ... или поне според мене не личи .. зависи и от косъма все пак ..![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
Това в абсолютно никакъв случай!Първоначално написано от Cathylicious
Със сешоар и четка е най-добрия вариянт, макар че сешоара изсушава страшно много косата. Друго, за което се сещам е преса, която изправя с пара.
ami nqmam nikakvo namerenie da probvam s utiq za6toto re6ih da spra da si gorq kosata tolkova mnogo . mislq da probvam sa s se6oara sled malko otivam da se kapq i 6te probvam po kasno 6te pi6a za rezultata![]()
Със сешоара се едно гори.
Няма две добри.
Или гориш или седиш с чуплива.
А тва с ютията мужддудругото една от класа ми го правеше и така се изправяше.![]()
![]()
със сешоар и кръгла четка .
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
neska probvah sas se6oar i vsa6tnost stana mn dobre mersi za savetite mejdudrugoto ytre 6te se podstrigvam po kaso (sega kosata mi e edna pedq nad krusta a az 6te se podstrigvam malko pod ramoto ) a kosata mi kato e po kъса e po prava(poprincip pri drugite hora e obratnto ) 4ay ;]
само мен ли ме заболяват очите като чета латиница .. ?![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
^Не...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от smiLe49
Да, и при мен има такъв урод, а сега косата и прилича на слама, грозна, проскубана кокошка.![]()
мисля,че имаше някакво трайно изправяне,но трябва да отидеш в по-добрите салони за красота и да проучиш
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Има трайно изправяне, но ... по-добре се изправяйте всеки ден с преса... Тоооооолкова изтощава косата, че ако ви остане някаква, късмет ще е![]()
еми да освен с преса,сешоар и с ютияняма с кво друго да стане,всичко гори ама...
да и аз преди да си купя преса бях пробвала няколко пати с ютияно ютията ни е професионална и не ми гореше толкова косата а и много бързо ставаше за около 2-3 минути
![]()
...
най - накрая намерих решение . вчера се подстригах до малко под рамото и сега косата ми е по - права. освен това ползвам балсам м за изправяне и сешоар с четка и наистина става
![]()
има разни серии с продукти за изправяне на косата например на Шварцкопф някой пробвал ли е и действат ли?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...