.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Помощ !

Помощ !

Здравейте на всички ! От няколко дни имам един проблем , който започва найстина да ме плаши неискам да отида на генеколог все още защотото просто не обичам много , пък и както повечето ( заради родителите ми ) . Една вечер в присъница .. се събуждам и немога да заспя защото .. отдоло ме сърби ( или има нужда от натиск не мога да преценя точно ) и аз започнах да я натискам .. и леко .. " дръгна " защото просто не осъзнавах точно какво праввя тъй като много ми се спеше ! На сутринта нищо ми нямаше ! Но по - късно след .. около .. 40 минутов .. а може би 30 ) сех , станахме и .. отидохме отатъка .. при което аз започнах отново да осещам състото като онази вечер ! А е наодобно просто постояянно да се пипам ! След баня .. я погледнах и като я растворя е доста зачервена и .. пуска по малко бяло .. ! Като четох тук проблемите на други момичета и сте ги сатвали .. се спрях на ; протриване или бактери .. ! Апък и тъй като в повечето слъчай сех-а е мн бурен и .. дори много БЪРЗ ! назадна , отпред .. настрани .. по - силно .. и се чудя дали .. е по сериозно според вас .. ! Иска ми се да се консултирам първо туй като .. се надявам че ще ми помогнете ИИ .. друго .. имам .. да попитам : Значи за 1ви път го правех .. с 1 момче и изобщо нз какво става . , но не см свършвала 2рия чак след 1 месец някъде ии .. чак 20 , 30 мин след сех-а бях свършвала .. и .. 3 месеца някъде по - късно вече с сериозен при това много приятел .. при половение .. че .. го правим много често .. случва се дори по 2 , 3 на ден .. и съм свършвала само 1 път . И .. се чудя какъв ли е проблема .. и защо се получава така .. ! Надявам се някой да ми помогне :S Ще съм ви много благодарна !

Град
    Пловдив
    ти вземи се научи да пишеш първо
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    нещо нищо не разбрах...

;

Еми виж кво ; Аз ще се науча , но не мисля , че има смиссъл да ми правиш забележки или каквото и да е било .. ! Аз съм помолила за помощ , а ти ми отправяш забележки за писането ! Нали като влзеш тук пише ; " Нека си помгнем заедно " тъй , че ако обичаш ...

Лошо ! Еми .. имам проблеми .. отдоло ! .. Правим често сех с приятелят ми ! От вчера някъде е мн зачервена , има бяла течност и .. лека болка и това се случва само след сех и след 30 , 40 мин ми няма нищо ! Това е ..

Град
    в света на приключенията ..
    можеш да имаш инфекция
    нужна е консултация с лекар!
    не се самолекувай
    ние тук не можем да ти кажем какво да правиш
    трябва преглед!

Град
    Пловдив
    ама ти си много хитра как искаш да ти се помогне като не разбираме какво пишеш?? Затова ти казвам да се научиш да пишеш първо
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    и аз почти нищо не разбрах ама ми прилича на някаква инфекция... ама пък ако е само след секс..няма мн логика... пфф..отивай на гинеколог, че знаеш ли ако наистина има някакъв проблем (гъбички примерно) до какви усложнения може да доведе..пък и като се притесняваш от ваще не е необходимо те да разбират....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си