- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво правите в час?
говоря си с някой .. или по телефона .. влизам в интернет чрез него .. ям .. гримирам се .. слушам музика .. абе всичко освен да внимавам![]()
Don't knock masturbation - it's sex with someone I love.
първия час дремя след това слушам музичка,говоря с другите,смея се,ям,гримирам се,рисувам по учебниците и тетрадките,понякога гледам през прозореца,понякога внимавам в час зависи,в какво настроение съм![]()
принципно блуждая някъде , но напоследък слушам .. става ми скучно всичко и пиша и слушам..![]()
спим![]()
На света може да има толкова много хора, но понякога човек се нуждае само от един.♥
играя си с косата на момичето пред мен![]()
Рисувам...на всяка тетрадка имам по няколко рисунки най-отзад...![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Ако ми е интересен предметът слушам, в противен случай слушам музика, рисувам си в тетрадките, намирам си партньор за морски шах/бесенка/държави или нещо от сорта, лежа си, снимам..![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Зависи от часа. Пиша и внимавам или си лафя с някой и цъкам на телефона
Дъвча дъвка, ровя се от телефона в нета зависи колко ми е скучно.
Зависи много от часа , но принципно гледам да записвам всичко и да слушам какво се казва :d
БГ-говоря си с господина по старнни теми
АЕ-говоря си с някой
ИЕ-с госпожата обсъждаме бг футбола и цска
Мат- искам да мрЪ![]()
az po 4esto gledam vsichko da zapisha
Последно редактирано от killer6 : 07-28-2014 на 13:37
Дразниме един педал по англ. език и после го записваме с телефоните как ни псува и го пускаме на директорката ;дд
Ппц всичко записвам и гледам от време на време да слушам... Но иначе се замеряме се с хартиени топчета, играем на морски шах, говорим, слушаме музика...
Последно редактирано от the_black_mamba : 08-14-2014 на 17:17
Внимавам с целта да науча нещо повече,защото образованието всъщност е важно за мен.![]()
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!