- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво правите в час?
слушам песнички , рисувам , пишем си бележки , базикаме се на новата по английски , опщо взето така е![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Никой човек не изпреварва времето си.Той е своето време.Но просто всички останали живеят в миналото ;]]
Keep On Dancing` www.csdance.net
Зависи от часа, но предимно си лежа и се опитвам да заспя. Никога не слушам, а понякога с едно момиче си измисляме некви игри и вдигаме кръвното на целия клас + даскалите![]()
Stay up all night with the stars *
забравих да спомена че често хапвам некви нещица ...![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Зависи от часа... но по принцип се занимавам с някакви странични неща или си стоя и гледам през прозореца.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
рисувам и музика слушам..
слушам музика спа говоря си или ям..
п.с. или говоря по телефона![]()
Ям, слушам музика, рисувам ... и понякога когат изпростея на max почвам са оригвам кат кон ..![]()
В сряда - Музика, 2х География, 2х Физика и 2х Математика. Първите 5 часа писахме с едни фр 236 рок групи (вкл. инди, нео метъл, сичко с китара и барабани.)
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Амм и аз така зависи от часа, но само в математиката слушам, защото иначе тая жива ще ме изяде![]()
А Иначе в останалите се заяждам най-често с даскалите.. или пък развалям дисциплината като говоря с някой
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Спах ... ама вече няма![]()
![]()
Отспивах си
Говоря или мълча, или риссувам, или просто драскам или спя или лежа..илииии отвреме на време слушам и уча. Да..това е.![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Аз пък например по география,история,прир. и такива разказвателни се правя че слушам г-жите .. пък въобще не ги слушам..главата ми е някъде другаде![]()
![]()
![]()
зависи по какво е часа
ако е по математика![]()
но ако е др предмет поне да се правим че слушаме щото пишат забележки
драскам по чиновете с маркер![]()
What you give is what you get !!
Зависи.. последния час по география ядохме краставици и домати![]()
( другата група трябваше да готвят последния час и се оказа, че ще губят и така в час по география си направихме кефа![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Първоначално написано от sladkata_mucunka
you know my name.
NOT MY STORY.