- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво правите в час?
ми бъбра си съсс съседчетоили се правя че слушамм
![]()
Слушам музика. Драскам си по чина. Правя се, че слушам кво говори госпожата !!![]()
![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
ми днес например имах 2 часа немски ,а те са бахти скучните.
Първият час ме изпита и имам 6, а през втория спах ;DD .. ии накрая на часа изглежда е забелязала , че съм легнала на чина и само усещам някой да ме ръчка и чувам г-та да вика 'Янна,Янна,ама тя май наистина е заспала '![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
После си драсках на чина, пак заспах в час по бел ,абее проспах деня си![]()
![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Рисувах и говорих с момичето пред мен дет от 2 дена зарибявам ..![]()
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
qm
Пия![]()
;dd
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
Обикновено нашата компания ядем солети, чоплим семки и говорим, но само по География (при класната) и по БЕЛ (при заместник директора) не правим нищо.![]()
мухаухахухауПървоначално написано от travmiriaN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако е някой смотан като билогоия или химия слушам музика или радио и обсъждаме после с другите радиостанцийте,иначе говора си нормално ама по математика слушам и още 2-3 предмета![]()
Слушам музика и си лежа на 2 стола. . или за по удобно 3![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
Правя се, че шмъркам коректор, но само в часовете по музика и изобразително... В информационни техн. гледам как момчетата се ровят из няк`ви сайтове и звънят по разни телефони на обявите... Физкултура попринцип не карам...А френски, математика и БЕЛ... Е, в тях слушкам...
Чат-пат...
![]()
Nike...
Еми то по 4-5 часа Английски на ден ти омръзва.. общо взето класната е много печена и ни дава да си говориме. а тя нещо с нас си говори .. разхождаме се и т.н. .. шото и на нея и е писнало от нас
![]()
[b][color=black]Espa
спя или бърборя![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
К'вото искам
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
Слушам музика на телефона, спя, говоря си с тези около мен, драскам си нещо и така![]()
най-обичам часовете по БЕЛ щото даскала си е супер як пич и грам му не пука кви идиотщини праим . .Moeто любимо занимание е да сгъвам краката на столовете.Наркоманите първия час си навиват Джойнт ,втория си го пафкат и те така.
купон да става пичове и пички![]()
![]()
аз пък да са напрая на интересна не слушам музика на тела, а гледам прелестните снимки на NR с една фри така правим дори часовете по история приятни...
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Слушам музика,лафа си с някой или си рисувам![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
К'во ли не![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
много неща...![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."