- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво правите в час?
Eто ви едно клипче кво прайм в час10б клас!!!!
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=xBevz5vAEdc
Първоначално написано от FuckLife
once i'm under your skin you're begging me for more,
you'll get addicted to this but baby you've been more,
don't let these innocent eyes fool you when I'm on the floor..
Първоначално написано от December
без аквариума ;д
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
най-често си драскам или слушам музика![]()
Vanity..
Definitely my favorite sin.. ;]]
през зимата всеки ден си спя като ми се отдаде възможност,или ако не прилягвам по чина и се чудя как да се наместя
апък като е по-топло съм вечно обърната назад и си приказвам с едни момичета или ям Бейкролс със момичето дето седи до мене...
общо взето все си мечтая да съм от другата страна на стените на училището :P
Попринцип или си прая балончета или си рисувам случва се и да си прая снимкиили си пиша бележки с някой случва се и да си пиша смс с някой
![]()
Слушам внимателно учителя. Не говоря в час. Уча.![]()
Зависи...
ако е някой важен предмет- слушам, понякога обаче се случва да си драскам, да пиша смс-и, да си говоря, да се хиля, да слушам музика, да ям... офф какво ли не![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
според часа - понякога слушам и пиша, в други часове слушам музика, в интернет т телефона, говоря си с някой и т.н.
Lexynnka
мда, зависи къв е часа..
ако е нещо важно, се опитвам да си предам вид, че слушам/пиша д;
в час по музика си слушам моя си музика, щото ми е омръзнало да слушам шитните, които пуска г-жата -.-
иначе си блея през прозореца/говоря си с "другарчето" по чин..по-точно аз му пея/лигавя се/ дразня го![]()
драскам си в тетрадката/записвам някой друг бисер на учителите
кофти е, че не мога да се съсредоточа да заспя \;
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Спя, понякога пишаи слушам музика на max ..
Повечето пъти слушам,з а да не ми се налага да уча вкъщи. Е освен по английски, биология (при нея така или иначе ш ми се наложи да ги уча тия глупости), история (често, но не винаги), география, ИИ, Технологии, Физкултура (е, там мн ясно, че не слушам, там всички спим по дюшезите), ИТ ии . май са тия ;ддд
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
правя се че пиша .. слушам музика.. говорим .. спим .. всичко ;д
You Smile Make Me Fly.. ^^
седя си на последния чин и си слушам музика цял час, не ме интересува нищо друго![]()
зависи от часа ... в час по руски обикновенно спя или си рисувам или пиша бележки.... в час по география пък не слушам уроците само ако няма да ме изпитват следващият път ...
рисувам някви хора,драскам си,слушам музика,спя,мечтая си.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Първоначално написано от cigarettekisses
УЖАС! КАК МОЖЕ БЕ? ВСИЧКИТЕ ПИШАТ КАК СЛУШАТ МУЗИКА, ХРАНЯТ СЕ, ДРАЗНЯТ УЧИТЕЛИТЕ СИ, ОБЩО ВСЕТО КАКВОТО СИ ПОИСКАТ. САМО ИМ ВДИГАТЕ НЕРВИТЕ. ТЕ СА ТАМ ДА ВИ НАУЧАТ НА НЕЩО, А ВИЕ ... Е*АСИ ХОРАТА, И ПОСЛЕ НЯМА ДА СМЕ ДЪРЖАВАТА С НАЙ-НИСЪК ПРОЦЕНТ НА ЗНАНИЯ. ДЕА МААМУ СТЕГНЕТЕ СЕ БЕ.
п.с. - аз блея наляво, надясно, спя, говоря, слушам музика.
Значии :д
Лигавя се както обикновено.. ..Пиша смс-чита или си пиша бележчици :д понякога говоря по телефона :д .. слушам музика,драскам си по тетрадката,цъкам във фейсубк :д чета списание(само в тъпите часове) иначе по най-важните предмети слушам..пиша![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
миии пея си , слушам музика , говоряя си с някойам отговарям на някой учител... гримирвам се , ям .. дремя (колкото да отбия времето
) пиша си смс-и с някой... излизам да се видя с някой... а в по специалните ми часове.. си седя на компа ии тъпея.. или рисувам (такава ми е практиката все пак хухуху)
Плака ли ден поне ? Веднъж напи ли се ? И от безсилия , веднъж напсува ли ме ? хаха
слушам музика, приказвам си и рядко внимавам![]()
понякога внимавам , понякога слушам музика , понякога спя , а понякога провалям часа![]()