- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- За кого бихте гласували на изборите,ако можехте?
^Човек гласувал за Ромни трябва да е откровено тъп.
Изборът БСП - ГЕРБ е като избора с вазелин или без, верно че по първия начин боли по-малко, но пак си оставаш нае*ан в г*за.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Вярно е, че и двете не струват, но БСП доста повече. За това дали ще е по-добре - спорен въпрос - те определено ще бъдат по-добре и ще крадат по-добре.
Хмм, според мен трябва да дойде някоя кракно дясна партия с мандат поне 10 години и да направи следните неща - да смени религията и имената на турците и да накара циганите да работят нещо полезно - да миньорстват, да работят на нивите и във фермите за отглеждане на животни и т.н.
Герб естествено.Без дори да се замислям.
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
ГЕРБ са банда престъпници, сбирщина простаци.
БСП също са банда престъпници, но поне босовете са с акъл.
СДС е просто политически труп.
ДСБ е банда престъпници с един умен бос.
РЗС са олигофрени.
АТАКА е творение на Доган, за да си дисциплинира електората, начело с кух лумпен.
НДСВ е банда престъпници без бос.
Партията на Кунева е сбирщина от боклуци, начело с хитра и мазна тарикатка.
Партията на Марешки е престъпен бос, засега без банда.
ДПС е структура на ДС, която е създадена, за да държи в тъмнина турското малцинство.
ВМРО е безлична организациика със славно престъпно минало и никакво бъдеще.
Ха кажете братя българи за кого да гласуваме? Коя е най-малката злина според вас? Според мен трябва да хванем по една тояга, да понагласуваме хуубаво всички наши политици и да ги изпратим на курорт на остров Белене да чукат камъни, докато им изгният кокалите!!! Само това ще спаси България!!!
Явно изобщо не можеш да мислиш! Няма по крадлива пасмина от ГЕРБ. Дори и Иван Костов не беше чак толкова алчен! Р. Овч. е направо агънце в сравнение с пладнешкия разбойник Боко Кратуня! Като искаш да те ограбват, гласувай за ГЕРБ. Тези, които го избраха преди три години, сега вият от глад. Нека вият, сами си го избраха. Малко им е даже това.
Да, в ГЕРБ са събрани всички некадърници и невзрачни мишки, дошли да поокрадат малко под опеката на бившата охрана на Живков - Тиквата.
^^ Мога да мисля и то много добре.
a3 съм,здравомислещ човек и здравостъпила на земята.
Естествено,че ще гласувам за герб.
Да не мислиш,че ще си дам или продам гласа за мръсните ,долни и мазни комунисти?
И пари да ми дават,за бсп никога няма да гласувам ,нито за турците.
Явно ти не можеш да мислиш, щом не гласуваш за герб и Борисов.
И си продажна личност...
За 10лв дори би се продал.
Да,но а3 си имам принципи и не ги пристъпвам за нищо на света.
3а това съм силен и разумен човек.
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
Всички,които плюете по герб и Борисов,сте зависливо и слабо племе.
Това дето Борисов,направи за 3 години,комунистите не направиха и на половината ,на това за 33год.
Вие всички сте ебати насраняците бе.
Няма и не е имало по-добър министър от Борисов.
И ,да ,винаги ще гласувам за Борисов и герб.
Мнението на околните въопще не ме интересува.
Вие като сте завистливо и продажно племе,продължавайте да гласувате за мръсните комунисти.
Най-крадливото племе са комунистите.
И всички вие,които ги подкрепяте и гласувате за тях.
Но всички вие,сте заблудено стадо овце и прости..
На,където ви свирнат и вие на там тичате за 10 лв или едно кюфте...
Продажни душици...
Съжалявам ви .
Последно редактирано от fenikss_ : 12-01-2012 на 05:20
ГЕРБ са комунисти, измислена сбирщина от недоразвили се комунисти, милиционерчета, крадци на дребно дошли за последно яко да грабят, пълно с некадърници, водени от вожда бившата охрана на Тодор Живков, строи една магистрала и съсипва всичко останало.
Просто нищо не разбираш(съответно и нямаш принципи), а и си глупав щом вярваш на партия, и 5годишното ми братче е по-разумно от тебе и е наясно с политическата реалност.
И пази боже ако можеш да гласуваш(т.е. ако си над 18 ) и си толкова наивен. Даже причините ти да гласуваш за ГЕРБ са идиотски.
И ми е чудно с какво самочувствие заявяваш всичко това, политически предавания ли гледаш, имаш роднини политици ли, как така си мислиш, че разбираш толкова(аз не твърдя, че разбирам, нито че гласувам за "правилната партия"), абе въобще кой си ти, че да правиш такива заключения(каквито никой друг не прави тук)?
Трябва да вдигнат възрастта за гласуване до 25, че гледай какви хора има.
Последно редактирано от Nam3less3 : 12-01-2012 на 09:27
Герб не са комунисти.
Те са най-свестните.
Това, че Борисов е бил охрана на Тато ,не го прави като него.
Борисов е съвсем различен.
Гледам политически предавания ,да.
Познати политици нямам ,но най-добрата приятелка на майка ми е секретарка на Цветанов.
Вие всички ,които гласувате за бсп, сте заблудени овце .
Тъпи ораничени и прости хора ,които нямат собствено мнение.
И са толко тъпи и ограничени, че дори да го имат не могат да го отстояват...
Това обяснява всичко и потвърджава мнението ми, че ГЕРБ и хората им са треторазрядна стока(съдейки по тебе и приятелите ви). Имам мнение за всяка една партия и то доста аргументирано, ама какво те интересува, сигурно комунистите на времето доста са ва третирали, ама не си си взел поука. Та не те ли е срам да подкрепяш комунистите от ГЕРБ
не забравяйте че новата управляваща партия се насажда на стореното от предната
нека ви питам защо плащаме скъпа газ?
защо тока поскъпна?
защо ни фалираха предприятията?
не мислете че това е станало за ден това неща постигнати от предните управляващи не от сегашните
лошото е че сегашните са длъжи да изпълнят договорите от предишните а те не са никак готини
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В България партиите не гледат да оправят народа ,а гледат как БСП да не е на власт.Има една партия на народа и това е БСП.Уважавах Борисов докато не започна да трупа точки за сметка на периода преди 1989г. ,когато самият той тогава е бил верен партиен член,а сега плюва против тях , не е коректна постъпка това.Докато е имал изгода- верен член ,а сега ги обижда ,само ,че е станал нещо благодарение на тях.Против комунизма съм ,но българският народ е живял по-добре от колкото сега.Най-лесно е да застанеш и да отправяш упреци към Станишев,Доган.Не може един пожарникар да ни управлява и да опитва да убижда Станишев ,като нито му е на длъжността нито на образованието.Не ,че БСП-то са цвете за мирисане ,но са в пъти по грамотни да управляват от колкото ГЕРБ.Лично мнение.Когато БСП-то бяха на власт и пенсии и заплати вдигнаха верно нямаше магистрали ,ама нямаше тая мизерия.
Фениксе, непросветени братко, вземи малко се образовай. Бойко е комунистическа кифла и всичко го знаем. Дава си гъза на американците, защото му знаят кирливите ризи и става лесна марионетка в тяхните ръце. Псувате ДПС, защото била турска партия, а не виждате как си даваме задниците на турците, превръщайки се в техен сателит. Не виждате ли ОЧЕВИДНОТО, че Турция е дясната ръка на САЩ в региона, а ние, мъчейки се да краднем някой лев, продаваме задника си на Турция реално! Отделно, ГЕРБ има по-малко километри магистрали от БСП и го доказаха с числа - всичко друго е чиста лъжа, промотирана здраво в медиите, които СЪЩО са гербаджийски. Мислите си, че сте махнали комунистите от властта, а те са си там - комунистът цвят няма, това е начин на мислене. Трите власти в ръцете на една паратия, барабар и с четвъртата(неофициалната) - масмедията. Тотален контрол и вие си мислите, че живеете свободно? Стойте си в калта. И моля, без да ми набивате филма за липса на алтернатива. Такава винаги има! Язък, че много хора се вързаха на акъла на платени писачи...
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Костов е виновен!
Миналата година гласувах за Плевнелиев, но 2013 мисля да не гласувам и без тва нищо няя да се промени, пък и не разбирам от политика, дали ще доживея да карам по хубави пътища и минималната заплата да е 2000лв?-отговор-Не
цените се покачват, заплатите си стоят все така мизерни, пътищата разбити-за кво да гласувам?
Последно редактирано от mlakniwe : 12-24-2012 на 09:30