.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен

До кога те държи пубертета?

С това имам напредвид - пъпките. Много или малко, от време ми излаза по някоя и то винаги когато трябва да ходя на важни места, и се си викам колко ще ми излизат още , като се има напредвид, че съм на 19... До колко ли години може да ти излизат тея гадове...

Мега фен Аватара на Infinity
    То пъпките,мога да ти излизат и без пубертета да е виновен ..Може би имаш мазна кожа?
    To infinity and beyond.

Акнето е вътрешна инфекция, ако са болящи- външна. За акне отиваш на дерматолог, външната инфекция се оправя с по- строга хигиена.
    Comprende?

Иначе за всеки е различно :Р

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

за всеки си е различно. може и цял живот да ти излизат, може да не е пт пубертета аз съм на 14 и имам само 1-2 пъпки

ами...

Виж ся няа значение колко са на брой.Има значение какви са-ако са червени и големи, значи са акни.Ако са молки и телесни-от пот

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София

Re: ами...

Цитирай Първоначално написано от wigito
    Виж ся няа значение колко са на брой.Има значение какви са-ако са червени и големи, значи са акни.Ако са молки и телесни-от пот
    Хъ?!?

Ще имаш, докато те блъскат хормоните, след това обикновено се нормализират, обаче за теб май има още време, 2-3 годинки. Почни да се грижиш за кожата си и положениието може да се оправи, щото като само констатираш наличието им, няма да изчезнат...

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    До като хванеш бастуна! Буквално!
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

тебе "бая" дълго ще те държат...
    Не целта е цел, а пътят

Повече от фен
    Ако почна да ходя на козметик ще е добре ли? Смисъл, до коккото знам той ти слага някакви витамини под кожата или някакви такива работи? Добре ли е с козметик да лекуваш такава кожа или ако спреш козметика се влошават? На мен ако ми излиза пъпка, то първо ще е едно червено петанце, после започва да се надува , след 2-3 си прави малка бяла точка от горе.

Град
    в света на приключенията ..
    ако ходиш някъде-при лекар специалист съответно дерматолог!
    не може да се каже до кога е пуберетета
    въпрос на организъм е-строго индивидуално!

Повече от фен
    А за козметика к'во мислите, ще е добре ли? Или това е процедура само за времено махане и съотвено може да вреди по друг начин или е добре да се ходи на козметик за почистване на лицето?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от sa6opi4a
    А за козметика к'во мислите, ще е добре ли? Или това е процедура само за времено махане и съотвено може да вреди по друг начин или е добре да се ходи на козметик за почистване на лицето?
    Абе къв козметик,ходи на дерматолог да ти каже с кво да се мажеш...Зависи от кожата.

Град
    Скитосвам по улиците
    Наистина най-добре ще ти помогне дерматолог,така че го посети в най-скоро време.
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Според мен при всеки си е индивидуално

Град
    Някъде по широкия свят...
    Това не зависи само от възраста ,а и от кожата и личната хигиена ,просто през пубертета ,кожата се омазнява повече ,но това не означава ,че след преминаването му те просто ще изчезнат .
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си