Цитирай Първоначално написано от slaboumcho
Цитирай Първоначално написано от shnolka
няма да е зле да разбере6 за6то се държи така поговорете си много сериозно с нея и разбери къде е проблема в теб или в нея така 6те е най-добре поговорете си някой ден след даскало и се разберете какво 6те правите от тука на татъка .. ако наистина е толкова добра фр. не позволявай да я загуб6 толкова нелепо ... помисли какво може да е станало за да те подминава така ... според мен ти си направил не6то за да те подминава ... или просто й е умръзнало от теб ... незнам поговорете си сериозно и 6те разбере6 ... но не стой безу4астно... може и в това да е проблема ...
ne e v tova problema razpitvah q postoqnno dali shte moje da pogovorim no e nakazana.. nqma kak sled daskalo a mejduchasiqta sa malki... ot 203 dena vsichko e nared dyrji se kakto predi govorim si spodelq mi.nadqvams e neshtaat okonchatelno da sa se opravili no predi nqkolko chasa si pisahme tq kaza che sledmalko shte chisti malko sled tova q popitah enshto i tq ne otgovori nishto i reshih ceh e zapochnala da chisti i ne i pisah za da ne i se karat tehnite che uj chisti a postoqnno poglejda kakvo sym pisal (moje da i se skarat zashtoto e nakazana...) i tq nakraq napisa "hmm qsno bb"... razsyrdi mi se zashtoto si misleshe che sym iskal da si pishem koeto ne e vqrno... obesnih i che ne e vqrno no tq izlezna ot skype... i ot togava ne e vlizala
1 chas sled kato napisah tova tq mi zvynna da me chue.ne mi be6e syrdita.qvno prosto togava se e bila qdosala i... ianche sega uj vsichko e nared nadqvam se za postoqnno