.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Какво знаете за интервюто на 1000 стипендии???

Здравейте тази година за 1 път участвам в проекта 1000 стипендии.Някой,който е участвал миналата или по-миналата година може ли да ми каже за какво горе-долу става въпрос в интервюто?Какви въпроси задават? Мерси предварително

Аз кандидатствах с история миналата година .. Общо взето звънят ти най-неочаквано по телефона и започват да те разпитват обстойно върху целия материал изучен до сега ..
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

^^E, глупости.
    Звънят ти и се уговаряте за интервю в удобен за теб час, на 2рото звънене (интервюто) вече зависи как се оплетеш сам във въпросите.
    С какво кандидатстваш, maraton4y?
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Аз кандидатсвах с Изобразително изкуство!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Аз тази година кандидатствах,даже бях забравила
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    аз кандидатствах миналата година. Няма определени въпроси, просто ти звъннят и ти казват да кажеш нещо повече за себе си.. и след това вече се захващат или за есето ти, или за разни грамоти и т.н. Аз се оплетох много яко на един-два въпроса и после бях загубила надежда, че ще спечеля стипендията, но уви! Успях
    Просто бъдете спокойни

Голям фен
    И аз участвах тази година с литература/журналистика.Някой който е печелил с това ще даде ли повече информация?Избират ли хора,чиито успех не е отличен ако есето им хареса?Кога ти звънят,какво те питат,има ли въпроси на учебен материел и тн. Мерси предварително
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Да и аз щях да питам дали е толкова важен успеха,защото аз първия срок имам 5,14,защото имаме много малко предмети по 2 имаме само годишна и по Физкултура съм освободен и то остават 6 предмета...Но за сметка на това мисля,че есето и портфолиото ми са добри,пък и изпратих грамотите за последните 3 години,които бяха повече от 10! Имам ли шанс според вас???

Голям фен
    Ами имаш,поне би трябвало.И аз съм като теб с успеха и не мога да разбера кво общо има тва че имам 4 по физическо или по биология примерно с факта че все пак участвам с хуманитарен профил и това са ми целите за вбъдеще а не медицина и химия примерно...би било супер тъпо
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си