- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Търговски центрове,базарчета и ВЕЛИКИ МАГАЗИНИ
В София? Ще ми кажете ли някакви такива? В центъра или в Овча Купел,Красно село,Красна Поляна..Не ми казвайте да се разходя,моля ви се,просто искам да видя къде си заслужава да отида,че ми омръзна да се шляя безцелно.
![]()
от Пловдив съм,но ви знам МОЛ-овете и точно тях ще ти препоръчам;ако вече си била и нищо не те грабва,влака и в Пловдив :P
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Да бе да, в Пловдив. Последният път се надявах нещо да си купя като бях там и освен сладолед и задушени зеленчуци, нищо не си харесах.
В красна поляна на пазара нали направиха едно двуетажно с магазини- там до стълбите има един добър. Иначе в центъра ти си ги знаеш сигурно
аз съм от красно село и уча в красна поляна и ги знам базаритена красна поляна разгледай целия втори етаж има дрешки и някакви бижута.На базара в красно село от скоро не съм ходила, но се сещам за едно базарче където е до зеленчуците и също има 2 малки магазинчета на спирката на 102,83 и 73 , а ако ти трябват за обувки наскоро откриха нови
Нз какви неща има , но скоро ще пообиколя и ако има нещо хубаво ще пиша
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
В Овча Купел, ама не в Търговския, а в Дайския (той е срещу търговския), там е по - възможно да си намериш нещо.)
Аз съм луда фенка на JUMBO - колко ли пари съм пръснала там - леле , не е истина...
jumboo <34578901376345874684682Първоначално написано от BlackWings
Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
Докога?Докато друга муза не намеря
Дрехи в джъмбо?!
Там доколкото си спомням(а бях преди 2 седмици там) има само детски дрехи
Хаха, защото не знаеш къде да отидеш, затова!Първоначално написано от Loshotia
![]()
Явно. Разходихме се 3-4 пъти по главната, някакви базари, мола, успоредни на главната. За човек, който не е от града пак се радвам, че ги открих.Първоначално написано от LadyDy
Следващият път като ходя в Пловдив ще искам съвет :P
Варна му е майката !
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Варна
От София съм, ама в Пловдив намирам неща, които тук не ми харесват. А там бих изкупила магазините.![]()
Няма дрехи , има бельо , чанти , аксесоариПървоначално написано от Loshotia
Просто го споменах като любим магазин за пазаруване.
егати колко съм съгласнаПървоначално написано от chuppiz
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Вцентъра на София е пълно с уникални магазини![]()