- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможнмо ли е да забременея така?
Ами на 17 съм. Не смятам, че съм малка за това..
добре де
не желая да бъда груба,
но какво точно искаш да ти кажем
не вярваш на тестове -
логичното решение е да отидеш на лекар
какво толкова
не сме сперматозоидите на приятеля ти, че да ти кажем
какво се е случило
кат смяташ, че не си малка за секс
трябва да приемеш и последствията от него
![]()
Emi mili4ka na 17 sie nepulnoletie nali ne misli 4e sum sus staromodna misul a imam dr predvid na 17 o6te ne si si uredila jivota ne si sledvala v uneversited ne si zapo4nala kariera, moje sportiska ne6to takova, a s bebe vsi4ko tva 6te se provali.Gledai sms po btv i vij lucia kak i si provali bude6teto ve4e nqma da hodi v universitetqb a tq ima56e ube6tava6to bude6te, taka4e po dobre ne riskuvai.
Daite si skypovete pls
Не можеш да забременееш. Това е изтината. Но ако много се притесняваш вземи си все пак тест за бременност, за да си сигурна. закъснява ти защото все още си малка и не си се развила достатъчно. споко ще се оправиш.![]()
![]()
lazeto
най-вероятно да прати снимка на тестаПървоначално написано от ToniStoraro
![]()
![]()
![]()
Не съм искала аз скайп-ове...
Мерси за мненията..
ms za skype pls priemi mi pulnomo6tnotoПървоначално написано от ToniStoraro
Daite si skypovete pls
как можеш да пратиш момичете за ескапеле ... това не е шега веднъж наистина имах нужда го пия и ми разказа играта .Първоначално написано от experiment_m
Според мен не е станало нищо ... но просто премахни всички тези неща който могат да те стресират и да не се притесняваш следващия път
Ох, бабето пак вкарва дезориентация..
от любовна игра ше забременееш.. една позната на майка ми забременя от въздушната целувка на гаджето си !
НА авторката - нищо ти няма, а следващия път не правете глупости.