.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Проблемен лакът

Значи хода на фитнес ама сега съм спрял за около 2 седмици,заради това ,че като правя френско или лежанка с тесен захват ми пука левия лакът . Все едно хрущяла ми се измества ... Неща да са офлянквам много с почивка . Някой знае ли как мога да го премахна ?

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    Пий рибено масло!
    Този който не пада, не се изправя.

само това ли ? някой друг ? Аре бе аз ли съм единствения с такъв проблем

Брат и мене сега точно ме боли лакъта, само че не ми пука или измества, а баш си ме боли. Реших проблема като махнах френското от програмата и наблегнах на тесния хват на лежанка. Не е супер идейно,но поне малко разнообразие за мускулите да има. Тебе щом те боли и от двете най-добре ходи на лекар да не се окаже нещо сериозно.
    Иначе както казжа смешника пии рибено масло,калций и магнезии. това всичко укрепва костите
    Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki

имах същия проблем,слагай пристягащи бинтове за на лакътя след 1-2 месеца тренировки ги махай и продалжавай без

Град
    gabrovo
    И аз имах същия проблем. Според мен той се явява при хора, които прибързват с фитнеса. Бях се надъхал и за 2 месеца доста покачих натоварването и явно организма ми не е издържал. Ако не съм прав, поправяйт!

Град
    gabrovo
    Забравих да кажа, че успоредно с фитнеса тренирах и футбол, с който продъжавам .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си