- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дразнят най- добрата ми приятелка
Здравейте. Проблема е такъв.
Преди няколко дни едно момиче (к**вата на класа) започна да се заяжда с най- добрата ми приятелка. От начало най- добрата ми приятелка го приемаше на шега... но в следващите няколко часа започна да се ядосва и съответно да отговаря на дразнителката. И ето дойде едно междучасие. Седим пред кабинета и тая дето дразнеше идва с някво друго момиче и започнаха да се карат с нея.... Тя не им отвръщаше с обиди ( "Къв ти е проблема ма курвоо?! Аре да си го оравиме а?!" - "Еми ок... казвай как..." - "еми с шамари как!?" - " ако си оправяш проблемите с шамари значи положението ти не е много добро"...) .. Дойде госпожата и всичко престана (приятелката ми беше на ръба да се разреве, защото супер много я изнервиха) . След няколко дни (днес) тя ми звънна и ми каза, че тия 2-те момичета дето се караха с нея са и писали по скайп някви обиди, но тя не им отговорила и ги блокирала.... Очаква се утре пак да се карат (дано да не стане и по - лошо).. Искам съвет - Какво да правя? Как да и помогна?![]()
пребиите ги навреме
иначе става по-лошо
Да... мислихме това за боя, но 1. Ние сме с килограми по кльощави от тях 2. Тия 2-те са мн добри приятелки с доста големи момчета. Ставала съм свидетелка как едното момиче (някога бяхме приятелки) се оплака на едно от момчетата, че някво момиче и е взело химикал ама не го е върнала и тоя отиде и преби момичето за един шибан химикал .... адски тъпа ситуация
пребил е момиче...?Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
нямате ли момчета около вас, да застанат зад вас?
ами имаме... но не сме много близки... смисъл 1-ва година сме в това даскало и не сме си говорили много.. не вярвам да заемат нечия страна, макар че когато беше голямата караница немалка част от класа застанахме зад приятелката ми
biite se![]()
napravo mi e kef da gledam vseki den kak se izlagat takiva prosti kato vas![]()
Абе ей... кой е казал, че ние ще се бием... ония налитат на бой. И се научи да пишеш на български, о ти грамотнийПървоначално написано от fashion4etyy
![]()
abe q po spokoinoПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
прекалено спокойна съм.... и недей да пишеш повече щом няма какво да кажеш ПО ТЕМАТА
когато ви говорят се правете че ги няма .. не им обръщайте внимание .. всенякога ще спрат като видят че не ги слушате и не се занимавате с техните глупости
Неможе ли да говорите с тия 2-те като нормални хора......
Ако бях на твое място, щях да платя на някой борец да ги остриже гола глава и да им окастри "момците"![]()
![]()
Сериозно : Не им обръщайте внимание, игнорирате ги и те все някога ще спрат.Ако не действа, се оплакваш на тати и глей кво става.
Така правеха момичетата от бившия ми клас и доста помагаше (2рото)Късмет.
![]()
Pagani Zonda
Ами защити я, нали си й приятелка? Явно онея си търсят работа и затова ви тормозят. Ако мислиш, че ще помогне кажи на някой учител. А за приятели им дето бият момичета - нямам коментар![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.