- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СВИРКА, СПЕРМА, ЦЕЛУВКИ
тъй
да ви питам, момчета,
какво ви е мнението за целувките след свирки,
при които сте свършили в устата на момичето
и то ест е глътнала спермата вече?
та, гнусите ли се?
и ако да- защо?
много ми е интересно какво мислите...
Не не ме е гнус да целувам момичето след като съм и свършил в устата. Дори за мен изглежда тъпо, защото все едно се гнусиш от себе си. А пък и е обидно към момичето, защото тя се е постарала да направи нещо хубаво за теб. И ти да се изцепиш, ааа отиди си измий устата![]()
Така че за с двете ръце и крака за целувки след свършване в устата.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Аз пък съм против. Да ясно че е направила много за мен, но съм малко гнуслив и не ми харесва да я целувам след свирка. Поне дъвка да вземе, тогава съм съгласен.
Първоначално написано от nikemilov
теб те е гнус, но иначе се кефиш,
когато се празниш в устата ѝ
и от какво по-точно се гнусиш?
не че имам някакъв опит в секса ( все пак малка съм) обаче ми звучи странно да се гнусите от спермата си![]()
![]()
п.с. май въпроса е само към мъжките ама нищо ся..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Въобще не ми пречи, даже ми действа много добре.
4esno izob6to ne mi pukaПървоначално написано от Vajayjay
![]()
![]()
не бих дала на някой да ми свърши в устата ако после го е гнус от това
Че готино е да я целуваш след свирка...
Не виждам какво толкова гнусно може да има в собствената ми сперма, че да не мога да поема някакви отделни частици от нея, след като я е погълнала.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
нееее в никъв случаи аз не се гнусяПървоначално написано от Vajayjay
супер гот е
![]()
Freedom of speech!
пребиите моя брут http://kevinmitnik.mybrute.com
http://hgfjkhjklk.mybrute.com
http://www.neobux.com/?rh=656C666572
Зависи от момичето с което съм и чувствата които изпитвам към нея.
Някои ги е гнус, някои не.. хора различни.. на мен ми се струва яко такова.. :Рр
не искам и да си помислям за търсачкаПървоначално написано от LambOfGod
как може да я използвате???
не знаеш ли, че можеш
да забременееш от нея
![]()
поне моята се повтаря веднъж на 2 страници,
а не на страница по 20 пъти
Ами много си е яко даже![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
до сега не ми се е случвало да ми откажат целувка ама съм чувала че ги има много... спр глупаво е при положение чее им е яко иии все пак си е тяхно![]()
![]()
kato si e tvoe brakni si v putkata i ili v gaza i si go oblijiПървоначално написано от m0kinkaa
еми целувам я мноу ясноаз ако съм момиче и некой ми свърши в устата и после ми каже немога или хой си измий зъбите ебати майната ще му тегла
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Честно казано зависи...ако я обичам ще я целуна...ако е само....свалка->sex не няя да я целуна
вие кат ни лижете ние ви целувамеПървоначално написано от Hagakur3
кво
ние гълтаме сперма, вие лижете мазга
никой не си яде лайната
страшна логика извади
Не ме е гнус!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
е добре бе хора.. мадамите ви не се ли сещат сами да отидат да си измият зъбките ала-бала да земат дъвчица нещо ? То това е тъпо за тях бе баси.. малко хигиена беТо верно че сперматозоидите имат опашки за да си ги вадиш по лесно от между зъбите ама.. и четката и пастата вършат много добра работа... :P
и по горе имаше мнение за мазгата.. че кво лошо има ? Моя като си ме чука и после си го вади аз си му облизвам мазгата през това време вече е свършил.. облизвам му и спермата и отивам да се мия и къпя ..