California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
Да,какво е правела сама,в друг град и то късно вечерта?Тук може да се кажат много хипотези,но родителите са виновни.Не знам защо,но си мисля,че може и да няма родители.Може да живее с баба си или нещо такова...Или просто баща й да е пияница,а майка й еди-си каква.За това да не е искала да се прибере или просто да се е разхождала с някоя приятелка от този град,тя да се е прибрала,а момичето да е тръгнало пеша.През това време тези тримата да са я видяли и да са и предложили да я закарат до тях,понеже е прекалено късно и е опасно да е сама.
Когато някои такива изнасилвачи видят жертвата си късно вечер и сама,особено ако е млада/малка ,им става ясно,че могат да я подлъжат по какъв ли не начин.Момичето е било наивно...освен ако тя им е отказала да се качи в колата и те,вече насилствено,не са я принудили.Естествено,че няма да има как да избяга-двама отпред и един седи до нея.
Момичето ще има травма за цял живот.Нейните младешки години вече няма да са толкова щастливи особено,когато живее в малък град/село.Излишно е да се лъжем,че може да има някаква справедливост и да опандизят тези мъже.Единственото,което момичето може да направи е,да заживее на друго място.Просто да се опита да забрави,да заживее на ново и да бъде по-отговорна за собствения си живот.Да не излиза късно вечерите и да не вярва на всичко,което може да й каже някой.
ПП:Какво бих си помислила аз,ако бяха ми предложили да ме закарат до нас:
1во-още щом видя приближаваща се кола към мен,вече започвам да си обмислям варианти,защо приближава.
2ро-след като ме заговарят не ги поглеждам и вървя напред.Вече знам,че със сигурност няма да ме закрат до нас.
3то-тръгнат ли да излизат от колата,бягам към по-оживена улижа и викам за помощ.
И аз съм на 15 и ми се е случвало да ми спират коли и да ми свиркат.Когато бях по-малка двама мъже също имаха някакво намерение да ме изнасилят.Просто ми казаха"Ела да се повозиш с нас" Отзад в колата имаше малко момиченце,което както останах с впечатление,се опитваше да избяга.Аз просто не спрях да вървя,после забързах крачка,когато видях,че единия е тръгнал да слиза и накрая,докато се усетя,вече тичах.Слава Богу,не ме бяха проследили с колата.Но още тогава,щом бях започнала да я приближавам,имах някакво гадно чувство и си казах"Номера на колата ще е добре ако го запомня".За съжаление бях на 10-11 и не успях,но поне не ми направиха нищо.