- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гуменки Конвърс
Може би ше се оправи.
Тва е щото са нови.
Аз също бях така-само на единия крак отстрани ме обиваше,
ама се разпуснаха.
Добре, на какъв език искате да го напиша- режи проглетата гума отзад!
Каква гума отзад, бе?![]()
![]()
Едит: Оф, дееба, сега забелязах, на едната гуменка има яко оранжево по краищата. От лепилото е. Дали това е проблем?![]()
тази гума
http://prikachi.com/files/891729l.jpg
Отрежи там където ти стиска къф е проблема? И мислиш ли че нас ни интересува колко струват? Защо написа цената?
Да, и аз за това се сетих, но какъв е смисълът, след като не ми обиват там, а на съвсем различно място?Дори и да я срежа, кракът ми пак ще се плъзга напред и ще ми обива.
е малко или много ти се освобождава още малко пространство- при мен помогна.
може да не е защото са ти малки, ама таам дето е стрелката е точно където е шито или лепено или де да знам, в смис че е на прехода м/у гумата и самия плат, т.е. ако не отрежеш нещо, няма да се оправят
еми разтъпквай ги малко ? .. ама тва наистина в няколко теми само за тея кецове е и аз имам ,ама ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Оф, Боже, въобще не се фукам, съжалявам, че излиза така. Но наистина не е така, просто ме болят ужасно много краката и ви зададох въпрос. Не съм си измислила някакви работи само и само за да се изфукам с КуНфЪрСкИтИиИ си.
Баси незадоволените сте.
Няма да ти се оправят..напротив повече ще те болят краката...Съжелявам,ако отговора ми не те удовлетворява,но казвам истината-при това от опит.![]()
съжалявам , че не е по темата , но ми интересно как ТОЛКОВА ИЗВЕСТА марка и скъпа ... и блаблаблала може да има такива дефектипростооо....
и по-добре отиди и кажи за проблема.Няма да те убият ако отидеш и им кажеш. Може и да ти помогнат или сменят.Едно ходене до тях няма да ти изяде всичкото време .... така , че
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Не е дефект, направено е за по-тесни крака. Свикнала съм да нося хлопащи ми обувки и сега това ми се отразява доста зле. Какво да ходя, на мен ми казаха, че в началото ще има такива проблеми, докато свикна. Въпросът е дали ще свикна.
Ще се помъча още малко, ако ли не, давам ги на майка ми и това е.
Аз за това толкова скъпи обувки не купувам!![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Мен твоето впечатление не ме интересува. Знаеш къде е червеният Х => айде.Първоначално написано от dedencety
оф тия ГУМЕНКИ ги напраихте легендарниии
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Еми то китаиския ти е по-близко,пък и си купуваш 2-3 еднакви чифта сигорно,защото са ефтиниПървоначално написано от joannalof
![]()
Първоначално написано от chicho
щото може би я е яд /и то напълно основателно/
задето е дала почти 100 кинта за гуменки, които има вероятност все така да я обиват...теб не би ли те било яд?![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от Bianca
ако те убиват толкова,сложи си лепенкии мойте ми убиваха ама...то нз аз нося между 38 и 39 обаче в България на половинести номера няма...и затова си взимам 38 и на единия крак (левия) са ми добре,на другия ме убиват (десния)
![]()
Ще се изядете бе момичета. Защо така я нападнахте![]()
По темата : представа си нямам дали ще свикнеш с тях. Аз с моите не съм имала проблем.
Според мен почини 2-3-4 дена докато ти починат краката и после пак ги обуй. Лепенка?
+1 Seducti0nПървоначално написано от Seducti0n
Bring it on baby.. I taste good!
Толкоз пари и накрая пак ташакЗатва само на пазара от мойта долърка Айше - винаги най-добрата стока - на най-добра цена !!!!!!
НЕ ИЗПУСКАЙТЕ ТАЗИ ОФЕРТАААААААА
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
И не пуска теми,че й били неудобни.Първоначално написано от HarumScarum
Точно така си е, не ги сера тези пари.Първоначално написано от Seducti0n
Просто попитах дали случайно има някой, който да е имал такива кецове и такъв проблем. И дали се е оправил проблемът. Не за друго поясних марката, иначе не бих. |-(