- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гуменки Конвърс
Имах такива миналата година (бяха изчистени черни и бяха 45лв)
Единия ми стискаше на палеца и имах огромна пришка. Не ги носех, докато не ми мине пришката малко. После пак реших да ги обуя и те се отпуснаха и после без проблем си ги носех докато се скъсаха (при непрестанно носене - 5-6 месеца)![]()
Можеш да ги намажеш с малко ракия отвътре, за да се отпуснат. Аз така си отпускам по-стегнатите обувки по принцип![]()
Pure white
..........
Абе това за ракията вярно ли е?Първоначално написано от dan4ety
не знам дали действа, но и аз съм чувала някакви такива бабешки методи, даже направо със спирт може /дано само да не се преебат нещо/
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Е, много ли те е боляло? Мен вече и двата крака ме болят поравно.Първоначално написано от xcomplicatedx
е, като не ги нося, не ме боли нищо, де. Като съм ги обула, се съдирам от болка.
![]()
Нещо ме е страх с ракия да пробвам...
Аз имам едни найкове, утре ще пробвам с ракията това и ще кажа как е
С ракия и аз съм пробвала сипваш малко и,обуваш ги и се разхождаш у вас,Може и да си с малко по дебел чорапи ти се отпускат точно по крака![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Въпросът е там, че проблемът не е нито в дължината, нито в ширината. ;/ Нито са ми тесни, нито нищо. Просто кутрето по някакъв си незнаен начин се забива и боли ужасно много, ако съм ходила по-продължително време. Явно не съм свикнала да ходя с такъв тип обувкаа, въпросът е дали ще свикна, хахах.
Преди малко ги обух с едни яко дебели чорапи и се поотпуснаха доста, но пак усещам нещо на кутретата.Оф, да се еба и в капризната.
И аз си купих такива преди 2 месеца някъде и на мене на левия ми убиваха в началото ама свикнах ли кво стана вече не усещам нищо. Само когато им сменях връзките забелязах, че съм ги сложила малко по-отпуснато и сега е по-добре, пробвай с връзките отпред да ги опуснеш, с спирт ме съмнява да става, тва съм го чувала за кожа, ама ако искаш пробвай нищо няма да им стане.
Абе, и мен понякога ме болят пръстите като цял ден съм ходила без почивка с гуменки. :д
Ама... нищо не им правя :Д
Еми на следващото носене вече не ме убиваше