.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Имах такива миналата година (бяха изчистени черни и бяха 45лв )
    Единия ми стискаше на палеца и имах огромна пришка. Не ги носех, докато не ми мине пришката малко. После пак реших да ги обуя и те се отпуснаха и после без проблем си ги носех докато се скъсаха (при непрестанно носене - 5-6 месеца)

Можеш да ги намажеш с малко ракия отвътре, за да се отпуснат. Аз така си отпускам по-стегнатите обувки по принцип
    Pure white

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Имах такива миналата година (бяха изчистени черни и бяха 45лв )
    Единия ми стискаше на палеца и имах огромна пришка. Не ги носех, докато не ми мине пришката малко. После пак реших да ги обуя и те се отпуснаха и после без проблем си ги носех докато се скъсаха (при непрестанно носене - 5-6 месеца)

Можеш да ги намажеш с малко ракия отвътре, за да се отпуснат. Аз така си отпускам по-стегнатите обувки по принцип
    Абе това за ракията вярно ли е?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    не знам дали действа, но и аз съм чувала някакви такива бабешки методи, даже направо със спирт може /дано само да не се преебат нещо/
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от xcomplicatedx
    спокойно, и аз бях така ма ще мине..и съм чувала,че ъм единия крак е маалко по-дълъг от другия..е не много де..то разлеката не се вижда..ма е така
    Е, много ли те е боляло? Мен вече и двата крака ме болят поравно. е, като не ги нося, не ме боли нищо, де. Като съм ги обула, се съдирам от болка.
    Нещо ме е страх с ракия да пробвам...

Мега фен
    Град
    София
    Аз имам едни найкове, утре ще пробвам с ракията това и ще кажа как е

Супер фен Аватара на j_adore2
    С ракия и аз съм пробвала сипваш малко и,обуваш ги и се разхождаш у вас,Може и да си с малко по дебел чорапи ти се отпускат точно по крака
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Въпросът е там, че проблемът не е нито в дължината, нито в ширината. ;/ Нито са ми тесни, нито нищо. Просто кутрето по някакъв си незнаен начин се забива и боли ужасно много, ако съм ходила по-продължително време. Явно не съм свикнала да ходя с такъв тип обувкаа, въпросът е дали ще свикна, хахах.
    Преди малко ги обух с едни яко дебели чорапи и се поотпуснаха доста, но пак усещам нещо на кутретата. Оф, да се еба и в капризната.

И аз си купих такива преди 2 месеца някъде и на мене на левия ми убиваха в началото ама свикнах ли кво стана вече не усещам нищо. Само когато им сменях връзките забелязах, че съм ги сложила малко по-отпуснато и сега е по-добре, пробвай с връзките отпред да ги опуснеш, с спирт ме съмнява да става, тва съм го чувала за кожа, ама ако искаш пробвай нищо няма да им стане.

Ей, обичам те. За колко време се оправиха?

Абе, и мен понякога ме болят пръстите като цял ден съм ходила без почивка с гуменки. :д
    Ама... нищо не им правя :Д

Еми на следващото носене вече не ме убиваше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си