- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фешънски ли са този тип чантички?
Става въпрос за момче?
![]()
На мен ми харесва
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
по принцип такива чантички за момчета са леко педалски, но специално тази не е лоша като модел
ако не си с розова (лилава) блузка със сребърни надписи, бритон на една страна, по възможност по-дълъг от моя и руси т.н. .. чантата не е вешънска
Иначе самата чанта не е лоша
![]()
Не знам защо, но когато я видя ми идва в главата "задръстен".
Може би защото е прекалено проста, обикновенна.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
фещънъбъл наистинаии гъзар го раздаваш
то ти си си педал деПървоначално написано от DimovB
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Аз имам същата чантичка и е много удобна.
Едно време бяха много модерни, но аз не нося
толкова работи, че да си нося такава чантичка ..
Очела, телефон и мр3/4![]()
Е как бе, блуската Emporio Armani, чантичката Adidas.
не е зле..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Готина е,ама доста изтъркана,специално тоя модел .. Всяко момченце претендиращо за "фешънче" има такава след точно едно посещение в магазина на Адидас![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Много е яка...и да не ти пука,какво говорят...фешънско или не на теб ти харесва нали?![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
Мдаа.. И на мен. Но на въпроса дали е фешънска - съвсем малко. :PПървоначално написано от dedencety
ужасия
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
ми не не е . ама ако наистина носиш розовки блузи ,бретонче на една страна и бла бла е фешънско .. ама чантичката си я бива![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
E хубаво де- не било за момчета. Аз да питам момчетата в какво друго нещо биха могли да си носят портомне, очила, плеър, телефон, ключове, лична карта? Според мен този тип чанти е единственият, който е подходящ и за момчета
Раница?Първоначално написано от Loshotia
![]()
Раница за ключове, плеър, портмоне и лична карта? А и като отидеш на диско раницата не е най- удачното решение
+1Първоначално написано от Carmen_Kass
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ти на диско с плеър ли ще ходиш?Първоначално написано от Loshotia
аз ключовете,парите,дъвки-сичко бутам по джобове.
грозни са тия чанти.