- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ще правите през ваканцията, ученици?
ще варим ракия !
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Ще чета книжки, ще отскоча до село..
С една приятелка правим планове лятото да го прекараме двете някъде на спокойствие, далеч от града![]()
А ако тези планове отпаднат, предполагам че ще си скучая тук в града и ще се размотавам като муха без глава![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ще уча за редовни.
Ще излизам с приятели, ще чета книги, ще слушам музика. Имам уговорка с най-добрата ми приятелка да поизлезем извън града за няколко дни. Ще ходя редовно на тренировки, може да се потрудя за по-изразена преса и така..
Какво толкова може да се прави?
Тhe Hell is coming!
Налегнала ме е депресия или по-скоро отворих очи за реализма.
- Баща ми се бъхти като луд на две работи, догонва сметки, ала-бала(ница) и надали ще успеем да отидем на море за 4-5 дена.
- В София, при леля ми, надали ще ходя, понеже е сестра на майка ми, пък аз не живея с нея, попечителството е на баща ми, тя беше безотговорна сума ти и време и с това положение някак си.. все едно ще ходя на гости в чужд дом при чужд човек. Ай хейт дис парт райт хиър.![]()
- Книги ще се четат, няма как. Пък и то честно казано колкото е ползотворно, толкова е и приятно.
- Приятелки.. след тази година всяка ще се мести в друго училище, това-онова и надали ще искат да излизаме заедно. Те сега си измислят всякакви абсурдни поводи, само и само да пропуснат, какво остава за лятото, когато вече нищо няма да ни събира?![]()
Прецакана съм. Отвсякъде. Това са променените планове, които най-вероятно ще се задържат. И пак като миналогодишното лято ще си стоя вкъщи близо 3 месеца подред, излизайки изключително рядко, цъкаща игри на компа до към 5 сутринта, ставаща в 5 следобяд.. изобщо ще е безцелно, скучно, депресиращо и самотно лято. Най-ползотворното, което ще направя е да се постарая да отслабна - някоя скромна диетка, упражнения.. А, да, и изпити ще правя, ама то до края на юни. После пей сърце и гледай в кое класиране си попаднал. Моли се да се справиш криво-ляво на изпитите, да получиш нужния бал, за да влезеш в желаното училище, с желаната паралелка. То това май ще ми е интригата за цялото лято.
Alooo, ya da mi se stegnesh i bez negativni bullshits!
Shte sedish u vas ako ne se izritash po zadnika nav1n da se zapoznaesh s nqkakvi hora.![]()
Mojesh super mn neshta da si izmislish, ne se razmotavai i zaebi toya negativiz1m!!!
Na latinica, shtoto sym v daskalo i nyama bg. Nyamam vreme da prevejdam---> mejduchasie.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Ех, тоя форум, 5 мин онлайн време да имаш, тийнпроблем ще отвориш.Първоначално написано от hardball
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Ще ходя на село при баба и дядо, после на море и така![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Днеска не е ли почивен ден веПървоначално написано от hardball
???
Понеже няма да ходя на море,ще си прекарам половината лятна ваканция в София,а другата на село.През това време ще спортувам,ще спя до късно...мързел...такива работи.
И излизане с приятели,ако има останали в София или на село.
![]()
И...ще уча.
Ще излизам с приятели...
На плажче и така..
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Имах 90 минути в интернет, прекарах 5 в тийнпроблемПоследните, ай ся :Д
![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Работа ---> Море ---> Шофьорски курсове. Някъде между тях ще се опитам да вмъкна и купоните![]()
The shadow of the wicker man is rising up again!
http://www.hanovete.com/?recruit=2H85550
Как какво ще правя?!? Пари много ясно...
Аз мисля като за начало да се наспя като хората, щото от не знам вече колко време не съм спала повече от 5 часа и се чувствам мега зле. о_O Морето не го виждам, така че по разните басейни ще се ходи. И ще си прочета най-сетне книгите от моя си списък ;д , щото една книга я влача месеци като съм на даскало и се изнервям. :/
Вече работя и ще продължа да работя следващите 3 месеца, след което ще се прибера у дома, за да се видя с приятели и отлитам за Варна, където ще прекарам 5 и половина години в обучение и още нещо.
ще продължа да си работя, но повече, че сега заради даскалото не може... плаж, дискотеки, кафета.. магазини.. купони.... заслужавам това лято да ми е най-страхотното и ще се постарая!
... ами ще гледам да си прекарам една незабравима вканциика, че от псоледната година мноооого ми дойде...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
мисля да се развивам духовно и да стана яко мощен в този аспект ако ме разбирате...
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Ще ходя на школа по математика (1 седмица), по биология (2 седмици), на планина ( Стара планина - 1 седмица) ... при баба- няма начин(n седмици) ..... а как ми се иска и на мореееее
![]()
ще работя и към края на лятото ще ходим на почивка с приятеля ми![]()