.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 102

Hybrid View

Супер фен
    Град
    Своге
    ще варим ракия !
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Ще чета книжки, ще отскоча до село..
    С една приятелка правим планове лятото да го прекараме двете някъде на спокойствие, далеч от града
    А ако тези планове отпаднат, предполагам че ще си скучая тук в града и ще се размотавам като муха без глава
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен
    Град
    София
    Ще уча за редовни.

Ще излизам с приятели, ще чета книги, ще слушам музика. Имам уговорка с най-добрата ми приятелка да поизлезем извън града за няколко дни. Ще ходя редовно на тренировки, може да се потрудя за по-изразена преса и така..
    Какво толкова може да се прави?
    Тhe Hell is coming!

Налегнала ме е депресия или по-скоро отворих очи за реализма.
    - Баща ми се бъхти като луд на две работи, догонва сметки, ала-бала(ница) и надали ще успеем да отидем на море за 4-5 дена.
    - В София, при леля ми, надали ще ходя, понеже е сестра на майка ми, пък аз не живея с нея, попечителството е на баща ми, тя беше безотговорна сума ти и време и с това положение някак си.. все едно ще ходя на гости в чужд дом при чужд човек. Ай хейт дис парт райт хиър.
    - Книги ще се четат, няма как. Пък и то честно казано колкото е ползотворно, толкова е и приятно.
    - Приятелки.. след тази година всяка ще се мести в друго училище, това-онова и надали ще искат да излизаме заедно. Те сега си измислят всякакви абсурдни поводи, само и само да пропуснат, какво остава за лятото, когато вече нищо няма да ни събира?

Прецакана съм. Отвсякъде. Това са променените планове, които най-вероятно ще се задържат. И пак като миналогодишното лято ще си стоя вкъщи близо 3 месеца подред, излизайки изключително рядко, цъкаща игри на компа до към 5 сутринта, ставаща в 5 следобяд.. изобщо ще е безцелно, скучно, депресиращо и самотно лято. Най-ползотворното, което ще направя е да се постарая да отслабна - някоя скромна диетка, упражнения.. А, да, и изпити ще правя, ама то до края на юни. После пей сърце и гледай в кое класиране си попаднал. Моли се да се справиш криво-ляво на изпитите, да получиш нужния бал, за да влезеш в желаното училище, с желаната паралелка. То това май ще ми е интригата за цялото лято.

Alooo, ya da mi se stegnesh i bez negativni bullshits!
    Shte sedish u vas ako ne se izritash po zadnika nav1n da se zapoznaesh s nqkakvi hora.
    Mojesh super mn neshta da si izmislish, ne se razmotavai i zaebi toya negativiz1m!!!

Na latinica, shtoto sym v daskalo i nyama bg. Nyamam vreme da prevejdam---> mejduchasie.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    Shte sedish u vas ako ne se izritash po zadnika nav1n da se zapoznaesh s nqkakvi hora.
    Mojesh super mn neshta da si izmislish, ne se razmotavai i zaebi toya negativiz1m!!!

Na latinica, shtoto sym v daskalo i nyama bg. Nyamam vreme da prevejdam---> mejduchasie.
    Ех, тоя форум, 5 мин онлайн време да имаш, тийнпроблем ще отвориш.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Ще ходя на село при баба и дядо, после на море и така
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Град
    Plovdiv

Днеска не е ли почивен ден ве ???

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Понеже няма да ходя на море ,ще си прекарам половината лятна ваканция в София,а другата на село.През това време ще спортувам,ще спя до късно...мързел...такива работи. И излизане с приятели,ако има останали в София или на село. И...ще уча.

Цитирай Първоначално написано от Scrat

Днеска не е ли почивен ден ве ???
    В България, да.

Ще си почивам и ще се разхождам из природата

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Ще излизам с приятели...
    На плажче и така..
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Имах 90 минути в интернет, прекарах 5 в тийнпроблем Последните, ай ся :Д

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Работа ---> Море ---> Шофьорски курсове. Някъде между тях ще се опитам да вмъкна и купоните
    The shadow of the wicker man is rising up again!
    http://www.hanovete.com/?recruit=2H85550

Супер фен
    Как какво ще правя?!? Пари много ясно...

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз мисля като за начало да се наспя като хората, щото от не знам вече колко време не съм спала повече от 5 часа и се чувствам мега зле. о_O Морето не го виждам, така че по разните басейни ще се ходи. И ще си прочета най-сетне книгите от моя си списък ;д , щото една книга я влача месеци като съм на даскало и се изнервям. :/

Вече работя и ще продължа да работя следващите 3 месеца, след което ще се прибера у дома, за да се видя с приятели и отлитам за Варна, където ще прекарам 5 и половина години в обучение и още нещо.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    ще продължа да си работя, но повече, че сега заради даскалото не може... плаж, дискотеки, кафета.. магазини.. купони.... заслужавам това лято да ми е най-страхотното и ще се постарая!

Мега фен Аватара на Hilary_
    ... ами ще гледам да си прекарам една незабравима вканциика, че от псоледната година мноооого ми дойде...

Работа, море, учене, уроци и спорт!!! :P

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    мисля да се развивам духовно и да стана яко мощен в този аспект ако ме разбирате...
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Ще ходя на школа по математика (1 седмица), по биология (2 седмици), на планина ( Стара планина - 1 седмица) ... при баба- няма начин (n седмици) ..... а как ми се иска и на мореееее

ще работя и към края на лятото ще ходим на почивка с приятеля ми

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    ще си идвам в България на 1ви юли.
    тва лято ще бъде суупер яко!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си