- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета хареса ли ви първия път :D
Първия път какво чувствахте момичета.. само болка или..
Нито на мен,нито познавам хора,на които да им е харесало ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Тва му е хубавото да правиш секс с момичета. Няма болка само размазващо удоволствие![]()
добре, че съм бърза да вържа какво имаш предвидПървоначално написано от SisterOfNights
![]()
ахахах
иначе беше суууупер шит
не знам
мен мн ме боля
нямаше никакво удоволствие
всеки с организма и партньора си
на мен пък ми хареса и как иначе, аз все съм наобратно за всичко :Д
Ейй хора ще откажете момичетата от секс бе![]()
ае то ясно че първия път ва е боляло всички
а на кой път дойде удоволствието
balq me samo v na4aloto ....
При мен болката беше минимална. Пък и смея да твърдя, че момчето си знаеше работата. Да, хареса ми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ооо беше изненадващо приятно
Усетих болка само в началото,а и тя беше съвсем лека и краткотрайнаПосле всичко си дойде на мястото,нооо предполагам е било така,защото тогавашното ми гадже много се притесняваше да не ме заболи някъде
Освен това се оказа,че можел да върши чудеса с езика,устните и пръстите си ...
![]()
![]()
![]()
не ми хареса.. не ме е боляло много, но просто момчето беше невероятено дебилен егоист и не ми обърна нужното внимание
в самото начало си боли, няма как,все пак е пенис,но после като се поразшириш малко не те боли толкова,даже може и изобщо да не те болии като цяло немога да се оплача от първия ми път
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
Ех какви сте .. колко много ви боляло .. а нещо за човека, с който сте били? Не се ли радвате, че сте били точно с него? .. На ме е*е колко ме е боляло *а не беше малко* .. нали беше с НЕГО ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Беше прекрасноОще съм с човека, с когото го направих за първи път и съм много щастлива, че беше той.
Що се отнася до болката... имаше я, но кръв нямаше.
изненадващо беше уникално хубаво ... имаше си я болката, но сега като се замислям за нея не се сещам.. а само колко яко ми е било. Чак не мога да повярвам че го казвам, младежа, с който бях просто знаеше какво прави и.. абе нищо лошо не мога д акжа за първия си път... беше незабравима нощ
хареса мии и още как![]()
имаше първоначална болкаа,но в съчеатние с удоволствието и топлото чувство се получи чудесно .. точно така,както исках
![]()
![]()
![]()
*.~..` FucK `Google <--->Ask ME<---`..~.*
Мани мани ... беше яко ама много болеше когато се скъса мъжката ми девствена ципа....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
тук чета момичета се оплакват от момчета как са били некви дървари дет не направили нищо
А няма ли момиче, което да е правило секс за пръв път с девствено момчеили всички сте намазали с някой батко и ви е било сладко
![]()
![]()
хаха ем то ся секи гледа с батко...че е по яко такаПървоначално написано от BringYourOwnBeer
![]()
![]()
ние си бяхме девствени и пак си беше егоистично дърварчеПървоначално написано от BringYourOwnBeer
Само в началото ме боля .но после много хубаво ми стана![]()
Не се оплаклавам от 1вия си път![]()
хах аз се пробвах с девствен.. когато и аз бях девствена.. е очевидно не се получи нищо и аз останах девствена и той също..Първоначално написано от BringYourOwnBeer
Абе мацо къв е тоя шано аватар?Първоначално написано от yCheniChkaTa
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Не ми хареса особено... Не,че имаше болка или притеснение,просто към това момче с което ми беше 1вия път абсолютно нищо не изпитвах...И аз не знам защо го направих,отдадох се на момента![]()
благодаря ви мн на сичкi мн ми помогнахте :P
според мен се вазбуждате повече от парвия пат щото е за 1 пат и е интересно.. и от самата болка .. повече нз аз така мисля![]()