- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- някой да има такъв проблем ... ?
здравейте..значи то това не е проблем ама някакси ми е кофти... ето и снимка да се види .. http://prikachi.com/files/894893q.jpg ето това заграденото имам на пръстите на краката и със какво ли не съм го мила ама не става или явно си ми е от самата кожа ..но все пак кажете и вие нкакво предложение ..
и без тъпи и подигравателни мнения .. (wait)
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Ама то не е мръсно![]()
То си е от самата кожа![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
mii ne towa mi e ot kakto se pomnq ..ama iskam da go mahna![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
еми не е от никаква обувка...от както се помня си го имам ..аама ми е кофти и искам да го махна ..
Това е захабена кожа.
Много трудно ще се оправи.
Получила се е от протриване, неудобно обувки, или от токчета (понеже като ходиш с токчета ходилото ти се измества напред от напрежението и се протрива най-вероятно)
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ахам .. е някакви кремчета ала бала нещо такова..![]()
![]()
Ако ходиш по-често с обувки, които са изрязани отпред на пръстите и ти правят често пришки кожата почернява; същото е и отзад над петата, където най-често се получават пришки.Аз имах един период, в който кожата си ми беше черна от мн пришки..
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
eeммм това не са пришки ..![]()
![]()
![]()
![]()
Не, че това потъмнялото е пришка... от многото пришки и протърквания е станала такава кожата
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
а как мога да го махна ...
ама аз не помня да съм имала такива'' пришки'' а и такава почерняла (или захабена ) кожа имам и на лакътя когато го свия ...
никой не ми е казвам нали че е болест или нещо такова просто някой може да си помисли ,че не съм се мила :Д
мацка,може ли да ми разясниш какво точно представлява ..колко струва,от къде мога да си го купя това кератолин ?
Кератолина струва 5-6 лв. , майка ми си го взима от аптеката, но може и да го има в козметичните магазини.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
абе такава ти е кожатаПървоначално написано от LovelyGirl
какво мръсно...ще ме убиеш
![]()
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
и аз мисля,че е нещо като мъртва кожа ...надявам се хората ако го забележат да не помислят,че е мръсно..или пък кФо ми дреме :Д![]()
дизайнерско решение:лакирай си ноктите на краката
Аз моите пръстенца ги гледам в червено или розово откакто се помня.
ее много ясно те винаги са лакирани..просто тук бях точно ги изчистила ..: )
Има едни хора, вика им с кожни лекари. Прегледът ще трае 30сек, ще разбереш какво и ще си вземеш необходимото мазило. А най - вероятно не е и необходимо мазило...
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...