- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Все още обичам бившия си
Първоначално написано от lipstik
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Айде слез на земята! Един поглед не означава, че те обича. И двамата сте глупаци. Ти - защото въпреки всичко, което е направил, ти продължаваш да се самозаблуждаваш, че те обича ( или просто не искаш да повярваш в обратното) и той- защото е курварче.
Боли като паднеш от високо,нали? Съжалявам, но все някой трябваше да го направи![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
не се тъпчи сама,разбирам друг де мачка,ама що си причиняваш болка от нямане кво да прайш,не се залъвай![]()
Тоя изобщо не те заслужава.Да ходи да пасе и да се зарибява на магистралата,ако ще.![]()
Изобщо не поглеждай назад.
Така ще си му останеш обица на ухото друг път да не се държи като тотален гадняр с момичетата и особено с това,на което казва,че обича.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Скъпа същата история е и с мен .. Въпреки, че ходи с нея и дори каза, че нищо не е изпитвал макар, че ходихме около една година .. Мани .. Аз простачката още го обичам.. Добре, че заминава за Турция (тоя път наистина надявам се) и няма да ме търси 3-4 месеца .. Може би по лесно ще го забравя..![]()
амии щ0м те е зарязал заради м0мичет0 с к0ет0 е х0дел тайн0 д0кат0 е бил с теб значи я е предп0чел пред теб ... един п0глед м0же да 0значава мн неща не искам да те 0тчаивам н0 не бъди и наивна.. ак0 т0й наистина иска да си те върне ще г0 усетиш за тва не прави нищ0 ... пък и м0мчета има мн0г0Първоначално написано от bonbonchety8
![]()
![]()