.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    За какво ти е да си връщаш такъв човек.Не мога да разбера как си се примирила с това,че е ходил с друга тайно(когато вие сте ходили)ами и се закача с други момичета.Той ще си продължава по тоя начин,а ти ще страдаш.Заслужава ли си според теб?
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Айде слез на земята! Един поглед не означава, че те обича. И двамата сте глупаци. Ти - защото въпреки всичко, което е направил, ти продължаваш да се самозаблуждаваш, че те обича ( или просто не искаш да повярваш в обратното) и той- защото е курварче.
    Боли като паднеш от високо,нали? Съжалявам, но все някой трябваше да го направи
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

не се тъпчи сама,разбирам друг де мачка,ама що си причиняваш болка от нямане кво да прайш,не се залъвай

не те обича..просто обича да се заиграва насам натам, а при тая я при оная.. не се занимавай, деца не ти тряят :P

Град
    Бикини-Ботъм
    Тоя изобщо не те заслужава.Да ходи да пасе и да се зарибява на магистралата,ако ще.
    Изобщо не поглеждай назад.
    Така ще си му останеш обица на ухото друг път да не се държи като тотален гадняр с момичетата и особено с това,на което казва,че обича.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Град
    ForSaken city (:
    Скъпа същата история е и с мен .. Въпреки, че ходи с нея и дори каза, че нищо не е изпитвал макар, че ходихме около една година .. Мани .. Аз простачката още го обичам.. Добре, че заминава за Турция (тоя път наистина надявам се) и няма да ме търси 3-4 месеца .. Може би по лесно ще го забравя..

Re: Все още обичам бившия си

Цитирай Първоначално написано от bonbonchety8
    Здравейте!Аз се разелих с приятеля си преди няколко месеца,но все още много го обичам!Проблема е че той сега ходи с друго момиче (заради това момиче се разделихме,защото разбрах че ходи с нея тайно) и се закача с най-добрата ми приятелка,но един ден забелязях че ме гледа и мисля че все още ме обича!Някой може ли да ми каже как да си го върна?
    амии щ0м те е зарязал заради м0мичет0 с к0ет0 е х0дел тайн0 д0кат0 е бил с теб значи я е предп0чел пред теб ... един п0глед м0же да 0значава мн неща не искам да те 0тчаивам н0 не бъди и наивна.. ак0 т0й наистина иска да си те върне ще г0 усетиш за тва не прави нищ0 ... пък и м0мчета има мн0г0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си