- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Плочки за момиче ?!
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Хора какво мислите по въпроса . Аз сега искам да направа нещо такова . Имате ли някакви съвети за по -бързо развиване на комните мускули . Няма нужда да ми казвате да тренирам - правя го всеки ден по 2 часа или да тичам - също го правя често ,когато имам възможност в парка или в нас на пътеката ама въпроса ми е друг. Неискам някфи супер видните плочки ,а нещо ,което като се стегне да се вижда .
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

По-бързо развиване или по-бързо да се види резултата ?
ъъ ми незнам смисал искам по-бързо нещо да се вижда
тренировките + правилно хранене, докато постигнеш желания вид на плочките и после само ги поддържаш с лека тренировка
правилно хранене ? че аз не ям почти нищо :д тренирам си ама колко време ше ми трябва да го постигна ...
като не ядеш нищо само си преебаваш организма
той си ми е такъв
За да извадиш преса трябва да намалиш % мазнини на тялото ти. При жените той по принцип е по-висок. Това става с много сериозно хранене, трябва доста да хапваш и все пак да поддържаш отрицателен баланс. За да изкараш плочки е добре да развиеш такива. Прави преси с тежести от наклон, вдигане на крака от вис, странично накланяне с дъмбели...и така нататък, но с тежести. Кардио според личната ти физиология. Можеш да вкараш протеин на прах за по-добро мускулно възстановяване.
Според мене е много секси момиче да има тренирано тяло и мускули, не големи, но просто да й личи, че прави нещо за себе си, а не седи по цял ден в кафето и пред телевизора
не да не ям многоПървоначално написано от dshiznit

Аз само да кажа, момчето от аватара ти е стра-шно! Достичка.
Ми прави упражнения разни нон стоп, за резултати нищичко не знам, опитвам се и аз да видим кога ще се получи.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Само да не е с разпуснато коремче пък дали има плочки или е просто стегнато няма значение за мен
If YoU gOt SoMeThInG To SaY,jUsT pLeAsE KeEp It FoR yOuR sElF
Toва ти е грешката.На мускула му трябва храна за да расте,а за да се вижда трябва да се намалят подкожните мазнини.Упражнения за корем с тежести ще помогнат,но трябва да ядеш.Първоначално написано от westggirl
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Наблягай на протеините.А до плочките,ако имаш мазнини трябва да ги изгориш с кардио и след това стягаш пресата,според мен с коремни преси (без разни тежести) и малко постоянство ще се покаже пресата.Но храненето е в основата,не яж тестени и калорични храни.Главно белия хляб,замени го със пълнозърнест,сладкото и така нататък,защото организма всъщност няма нужда от тая захар,панкреаса покрива нуждите на организма.И това е общо взето
Успех!
опа
Running is my drug and I am overdosed ..
Раздел:Козметика и диети, Тема: Секси тренировка за жени, страница 12 или 13 където съм си писала мойта програма за стягане на коремни мускули и формиране на плочките .. че вече не ми се копва и пейства
Running is my drug and I am overdosed ..

ot hranata e spored men 6toto i az ba4kam za korem qko kaji re4i seki den pravq i efekta e po4ti nikyf i bqgam i zdravoslvno se hranq nikakvi maznini nqma po mene spored men si e do gen 6toto ima edno mom4e v fitnesa nepravi korem typ4e sladko i sladoledi pa ima supere qka presa... pa pitah edno mom4e deto i to bilo kato men toi kaza po 600-700 presi vseki den nezavisimo kak se 4ustva6....
600-700 преси?Извинявай само като чуя това и 100% ми е ясно,че не ги прави като хората или не се натоварва на макс.Използваите лостове виснете с главата надолу,ръцете зад тила и се набираи нагоре да видим дали ще направиш 100 за деня.Страшно напряга.В синхрон с това прави и упражнението на шведската стена и скоро можеш да изваеш доста красива пресаПървоначално написано от qazwsx
.Казваш всеки ден правиш и ефектът е никакъв.Може би не правиш упражнението правилно и не се натоварваш достатъчно!?Това момче с яката преса не тренира в залата сигурно за тези плочки.Виждаш,че при всеки е различно.Консултурай се повече и разпитаи насам натам,а не от някакви момчета да си вадиш мнения и изводи.Успех!
Най-интересното ВИНАГИ предстои!
Да правиш повече от 3-4 пъти в седмицата при това по 600-700 повторения е изключително вредно. Претоварваш си мускулите и спираш да се развиваш...прави през ден поне и разнообразявай упражненията..

Преди правех по 600 коремни преси на ден (лято), и се прибирам и като се натъпча все едно няма ефект, и сега не ми личат много, но поне нямам и корем, трябва кардио, добър хранителен режим (да внимаваш с какво се храниш), и не става само с коремни преси има и други упражнения за корем
Само аз ли мисля, че момиче с плочки е грознооо

Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.

Значи..
За да постигнеш ефект трябва да правиш упражнения,коремни преси..Аз правя само коремни преси(за корем) и за 2 седмици има ГОЛЯМ ефект..Пробвай...Съветът ми е да не прекаляваш със сладкото макар да не ядеш много вниманавай със сладкото..

Мацка, може смешно да ти се струва, ама.. вържи си една найлонова чантичка на корема, прави всичко яко как си го правиш без да я сваляш, ще видиш, че резултатът ще е изумителен. Найлонът спарва и повече гори мазнини заедно с тренировката, резултатите при мене бяха видни още на 1-вата седмица ;р
единственото, което изкарваш по този начин е вода, много вода, която впоследствие 1-2 часа след тренировката си връщаш