- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В кой университет искате да влезете?
Аз не съм ходила на предварителни и затова.... нз колко ще изкарам. Въпросите как бяха горе - долу?
95% от въпросите бяха от книжката с примерни тестове. Изпитите им вече са пълна пародия.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Сега дилемата е дали да уча за редовния, защото бала ми повече от 20.50 няма да е, ама не знам дали си струва да пробвам..тази година матурите са по-ниски като цяло, по-малко сме,уж има повече места за прием,а и виждам,че миналата год. по литература е имало повече пълни шестици, отколкото на предварителния тази година,но просто не знам с такъв бал дали си струва да опитвам, а да уча 600 въпроса напразно..не ми се иска.. не знам дали толкова ще падне бала,но някак си ме съмнява,как мислите ?
и аз там и само тука ще си кандидатствамПървоначално написано от ReBeL
![]()
С какво ще кандидатстваш ти?
И каква специалност си се насочила?
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ще ходя на редовен по икономика в УНСС, СА - Свищов и ВИНС, пък където вляза. Мисля да опитам и с матурата по математика за всеки случай в ТУ - София и СУ.
dfgjjjhj
Ако смяташ, че бала ти няма как да достигне поне 22, по-добре не губи време и усилия. Насочи се към университет, където имаш реален шанс за хубава специалност.Първоначално написано от psihqsala
Техническия,УНСС или ВТУ![]()
И същото, което попитах и деугото момиче за ВТУ..каква специалност искаш?Първоначално написано от gigi_00
Според мен за ВТУ има най-голям шанс и аз там ще пробвам Журналистика,защото имам реални шансове да вляза, но и от ВИНС-а няма да се откажа.![]()
Зависи колко искаш да учиш точно във ВИНС. Моят бал е 29.79 (при максимален 30) или 23.95 (при 24). На предварителния изпит по математика имаше 10% пълни шестици, ако не се лъжа, така че явно аз няма да съм изключение с тези балове. Ако 6 на изпита ще ти вдигне бала до към 22 примерно, струва си да пробваш.Първоначално написано от psihqsala
На твоите години и аз имах такива мераци. Спря ме това, че като влизаш там, подписваш договор, че след като завършиш, 10 години ще работиш за МВР. Не мога да съм 100% сигурна дали работата ще ми допадне, а не искам 10 от най-хубавите си години да прекарам, като работя нещо, което ненавиждам.Първоначално написано от anenceto92
ВТУ!!ОЛе!Оле! Да чуя всички за специалност ПР да извикат : ЕЕЕоооо!![]()
И аз ще кандидатствам там.Първоначално написано от ImmortalForever
Ти с матури ли ?
ВТУ! Ама друга специалностПървоначално написано от psihqsala
![]()
Хранително-вкусовият университет в Пловдив.И аз ходих на предварителни изпити и изкарах 5,70,надявам се да е достатъчно.
Преди да се появиш ти,животът ми беше като безлунна нощ.Много тъмна,но на небето все пак имаше звезди-точки светлина и разум...
И тогава ти пресече небосклона ми като метеор.Изведнъж всичко се подпали;имаше живот,имаше красота.
Сиси, ти си вътре!Първоначално написано от Sissy90
Колко ти завиждам, ако знаеш. Аз имам 6.00 на предварителния изпит по география във ВИНСа. Матурите са ми добре, дипломата ми е 5.65, обаче тия оценки по български и по математика от годините много ме събарят. 22.15 ми е бала от макс 24 и 27.87 от макс 30. Май с туризма и мио-то ще трябва да се сбогувам... въпроса е дали за другите специалности ще ми стигне бала. Другаде не искам да кандидатствам и сега ми е голямо тресене.![]()
All we got iz us ...
ще ме обискирате ли г-жо полицай?Първоначално написано от anenceto92
![]()
![]()
![]()
АХАМ!Първоначално написано от psihqsala
![]()
Не казвам, че я ненавиждам, даже ми се струва супер интересна и динамична. Но не всичко е така, както изглежда. А и явно не искам такава работа достатъчно, за да рискувам.Първоначално написано от anenceto92
и аз такаПървоначално написано от ReBeL
One 21 GunS
Виждам, че доста хора искат да учат някъде със специалност туризъм и затова ще питам![]()
И като завършите туризъм какво ще работите/ имам предвид работата към туризма каква е?
Виждам, че трябва и много висок бал и ми стана интересно![]()
Може да съм ви смешна ама си нямам представа за половината специалности какво може да работиш след като завършиш![]()
![]()
П.П. някой ако много скучае може да каже и за други специалности каква работа може да работишИ други неща свързани със университетите...
С какъв бал ще кандидатстваш ? Моят е 27,80 и не знам дали ще ми стигне, надявам се.Първоначално написано от ImmortalForever
Някой ако ще кандидатства в специалност, свързана с информатика и компютри, да напише къде желае.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Приятелят ми ще кандидатства с такава специалност и се е насочил към ТУ Варна.Първоначално написано от Nam3less3