.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Аз не съм ходила на предварителни и затова.... нз колко ще изкарам. Въпросите как бяха горе - долу?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    95% от въпросите бяха от книжката с примерни тестове. Изпитите им вече са пълна пародия.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен
    Сега дилемата е дали да уча за редовния, защото бала ми повече от 20.50 няма да е, ама не знам дали си струва да пробвам..тази година матурите са по-ниски като цяло, по-малко сме,уж има повече места за прием,а и виждам,че миналата год. по литература е имало повече пълни шестици, отколкото на предварителния тази година,но просто не знам с такъв бал дали си струва да опитвам, а да уча 600 въпроса напразно..не ми се иска.. не знам дали толкова ще падне бала,но някак си ме съмнява,как мислите ?

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от ReBeL
    Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий"
    и аз там и само тука ще си кандидатствам
    С какво ще кандидатстваш ти?
    И каква специалност си се насочила?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    yukyukukk
    Ще ходя на редовен по икономика в УНСС, СА - Свищов и ВИНС, пък където вляза. Мисля да опитам и с матурата по математика за всеки случай в ТУ - София и СУ.
    dfgjjjhj

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Сега дилемата е дали да уча за редовния, защото бала ми повече от 20.50 няма да е, ама не знам дали си струва да пробвам..тази година матурите са по-ниски като цяло, по-малко сме,уж има повече места за прием,а и виждам,че миналата год. по литература е имало повече пълни шестици, отколкото на предварителния тази година,но просто не знам с такъв бал дали си струва да опитвам, а да уча 600 въпроса напразно..не ми се иска.. не знам дали толкова ще падне бала,но някак си ме съмнява,как мислите ?
    Ако смяташ, че бала ти няма как да достигне поне 22, по-добре не губи време и усилия. Насочи се към университет, където имаш реален шанс за хубава специалност.

Техническия,УНСС или ВТУ
    И само Левски оле и само Левски обичаме те!!

http://prize.bg/vodolea

Цитирай Първоначално написано от gigi_00
    Техническия,УНСС или ВТУ
    И същото, което попитах и деугото момиче за ВТУ..каква специалност искаш?

Според мен за ВТУ има най-голям шанс и аз там ще пробвам Журналистика,защото имам реални шансове да вляза, но и от ВИНС-а няма да се откажа.

Град
    Горна Оряховица
    Зависи колко искаш да учиш точно във ВИНС. Моят бал е 29.79 (при максимален 30) или 23.95 (при 24). На предварителния изпит по математика имаше 10% пълни шестици, ако не се лъжа, така че явно аз няма да съм изключение с тези балове. Ако 6 на изпита ще ти вдигне бала до към 22 примерно, струва си да пробваш.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от anenceto92
    само аз ли искам Академията на МВР
    На твоите години и аз имах такива мераци. Спря ме това, че като влизаш там, подписваш договор, че след като завършиш, 10 години ще работиш за МВР. Не мога да съм 100% сигурна дали работата ще ми допадне, а не искам 10 от най-хубавите си години да прекарам, като работя нещо, което ненавиждам.

ВТУ!!ОЛе!Оле! Да чуя всички за специалност ПР да извикат : ЕЕЕоооо!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    И аз ще кандидатствам там. Ти с матури ли ?

ВТУ! Ама друга специалност

Хранително-вкусовият университет в Пловдив.И аз ходих на предварителни изпити и изкарах 5,70,надявам се да е достатъчно.
    Преди да се появиш ти,животът ми беше като безлунна нощ.Много тъмна,но на небето все пак имаше звезди-точки светлина и разум...
    И тогава ти пресече небосклона ми като метеор.Изведнъж всичко се подпали;имаше живот,имаше красота.

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Моят бал е 29.79 (при максимален 30) или 23.95 (при 24). На предварителния изпит по математика имаше 10% пълни шестици, ако не се лъжа, така че явно аз няма да съм изключение с тези балове. Ако 6 на изпита ще ти вдигне бала до към 22 примерно, струва си да пробваш.
    Сиси, ти си вътре!
    Колко ти завиждам, ако знаеш. Аз имам 6.00 на предварителния изпит по география във ВИНСа. Матурите са ми добре, дипломата ми е 5.65, обаче тия оценки по български и по математика от годините много ме събарят. 22.15 ми е бала от макс 24 и 27.87 от макс 30. Май с туризма и мио-то ще трябва да се сбогувам... въпроса е дали за другите специалности ще ми стигне бала. Другаде не искам да кандидатствам и сега ми е голямо тресене.
    All we got iz us ...

ще ме обискирате ли г-жо полицай?

АХАМ!

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    На твоите години и аз имах такива мераци. Спря ме това, че като влизаш там, подписваш договор, че след като завършиш, 10 години ще работиш за МВР. Не мога да съм 100% сигурна дали работата ще ми допадне, а не искам 10 от най-хубавите си години да прекарам, като работя нещо, което ненавиждам.
    предполагам, че си се отказала точно защото ненавиждаш тази работа, както се изрази ти... разликата между мен и теб е в това, че на мен ще ми достави удоволствие. Погледни го от добрата му страна: имаш сигурна работа 10 години напред какво по- хубаво от това
    Не казвам, че я ненавиждам, даже ми се струва супер интересна и динамична. Но не всичко е така, както изглежда. А и явно не искам такава работа достатъчно, за да рискувам.

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    Цитирай Първоначално написано от ReBeL
    Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий"
    и аз така
    One 21 GunS

Виждам, че доста хора искат да учат някъде със специалност туризъм и затова ще питам
    И като завършите туризъм какво ще работите/ имам предвид работата към туризма каква е?
    Виждам, че трябва и много висок бал и ми стана интересно
    Може да съм ви смешна ама си нямам представа за половината специалности какво може да работиш след като завършиш

П.П. някой ако много скучае може да каже и за други специалности каква работа може да работиш И други неща свързани със университетите...

Голям фен
    АХАМ!
    С какъв бал ще кандидатстваш ? Моят е 27,80 и не знам дали ще ми стигне, надявам се.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Някой ако ще кандидатства в специалност, свързана с информатика и компютри, да напише къде желае.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Някой ако ще кандидатства в специалност, свързана с информатика и компютри, да напише къде желае.
    Приятелят ми ще кандидатства с такава специалност и се е насочил към ТУ Варна.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    УНСС
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си