.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    за сажеление не съм много наясно...Има ли универистет с Архитектура във Варна

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от smallbab
    Ти матурата по БЕЛ взе ли си?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Има, има.

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Има, има.

Кой е?

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    ВТУ!!ОЛе!Оле! Да чуя всички за специалност ПР да извикат : ЕЕЕоооо!
    И аз ще кандидатствам там. Ти с матури ли ?
    АХАМ!
    С какъв бал ще кандидатстваш ? Моят е 27,80 и не знам дали ще ми стигне, надявам се.
    Има време аз съм догодина

iRiNka ,първо sorry за късния отг. Та така за МИО в ПУ..Двата начина за балообразуването са : 1-ви - за издържали матури , 2-ри - за тези ,които са нямали матури ( завършилите преди 2008 ) .Мисля,че и ти си издържала матурите и направо обяснявам за 1-вия начин :

Удвоява ти се оценката от изпита в ПУ-то по език ( Англ. , Немски и някакъв друг беше.. , та този език,който ти си избрала да държиш изпит ) , Удвоява ти се оценката от изпита по математика ИЛИ Бълг. език ИЛИ История на България ИЛИ География на България ( вече,който ти си си избрала ) , Удвоява ти се оценката от матурата по Бълг. език ИЛИ Математика ИЛИ География ( пак ,която ти си избереш ). В случай,че си държала само матурата по БЕЛ от тези три ( напр. втората ти матура не е нито математика,нито география ) автоматично оценката ти от матурата по БЕЛ отива като балообразуваща... А само с оценки от матурата НЕ можеш да кандидатстваш за МИО в ПУ..

Та така давам ти един пример за образуването на бала.Максималният по принцип е 36.00.
    Моите оценки са : Математика 5.70 , Англ.език 4.70 , Матура БЕЛ 5.51 --> Става така :

( 2 х 5.70 ) + ( 2 х 4.70 ) + ( 2 х 5.51 ) = 31.82 е моят бал ( за сега )

Аз се порових в сайта на ПУ и за миналата година минималният бал е бил 31.20 ( т.е. балът след третото класиране ) ...

Ако имаш друг въпрос,питай... И успех !

Мега фен
    Град
    София
    А в ПУ има ли специалности, в които се влизат само с матури?

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    А в ПУ има ли специалности, в които се влизат само с матури?
    Да! братовчедка ми ще кандидатства там с матура по биология

ВТУ!!ОЛе!Оле! Да чуя всички за специалност ПР да извикат : ЕЕЕоооо!
    С какви изпити се влиза ПР във ВТУ и какви предмети се включват?

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Pamie7o
    Виждам, че доста хора искат да учат някъде със специалност туризъм и затова ще питам
    И като завършите туризъм какво ще работите/ имам предвид работата към туризма каква е?
    Виждам, че трябва и много висок бал и ми стана интересно
    Може да съм ви смешна ама си нямам представа за половината специалности какво може да работиш след като завършиш
    Aз тази година завършвам туризъм... Учи се от всичко по малко- маркетинг, стопанско управление, икономика, управление на човешки ресурси, и т.н, В туризма... Можеш да работиш в туристическа агенция, туроператор, в администрацията на хотели и т.н. Хубавото е, че се учат езици, лошото е, че не си в направление икономика (поне в ИУ- Варна) , ако искаш да учиш магистратура различна от туризъм, става мазало.

Друг е въпроса какъв ташак е туризма този сезон (поне по морето) , няма никаква работа...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Цитирай Първоначално написано от Pamie7o
    Виждам, че доста хора искат да учат някъде със специалност туризъм и затова ще питам
    И като завършите туризъм какво ще работите/ имам предвид работата към туризма каква е?
    Виждам, че трябва и много висок бал и ми стана интересно
    Може да съм ви смешна ама си нямам представа за половината специалности какво може да работиш след като завършиш
    Aз тази година завършвам туризъм... Учи се от всичко по малко- маркетинг, стопанско управление, икономика, управление на човешки ресурси, и т.н, В туризма... Можеш да работиш в туристическа агенция, туроператор, в администрацията на хотели и т.н. Хубавото е, че се учат езици, лошото е, че не си в направление икономика (поне в ИУ- Варна) , ако искаш да учиш магистратура различна от туризъм, става мазало.

Друг е въпроса какъв ташак е туризма този сезон (поне по морето) , няма никаква работа...
    А може ли да учиш втора специалност икономика?

мио в пу

Здравейте някой има ли информация миналата година на 1во класиране с какъв бал се е влизало мио в пу : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си