.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от alex_deni
    Цитирай Първоначално написано от karitoo
    Аз мисля като го видя да га дръпна в страни какт вие ми предлажихте и да го папитам до кога ме е харесвал така на нега ще му стане ясно, че проявявам интерес но няма да му го каа директно...
    Вие как мислите?
    Глупаво! Кво ше му кажеш? "Ела за малко да те питам нещо..." И ще го питаш до кога те е харесвал!? Глупаво, глупаво... По- добре прояви малко търпение докато останете сами и тогава си поговорете за добрите стари времена...

Еми той мн рядко да е сам, а и аз искам да не му го кажа директно щото ако не чувства и той това което и аз ще стане мн конфузно и супер кофти (за мене де)

Според мен пък винаги трябва всичко да се казва директно и да се рискува , но ти сама прецени дали имаш смелостта да бъдеш директна . Успех!!! .

Мерси... много ще рискувам и ще бъда директна...

не мога да го разбера тоя човек днеска си бях на една пейка с едни фр и той се мотаеше с някакви негови фр и ми вика само здр и ме пита дали съм виждала един там... :@

Толкова много го обичам искам да знам какво изпитва към мен, но не знам как да разбера...

Мерси мнго но всички...

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Просто го питаш директно иска ли да има нещо с теб, има ли някакви чувства и така

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Толкова ли е трудно да се сетиш,че трябва да говориш с него за чувствата му към теб?!

Не тва го знам но не съм сиг дали да говориме изобщо щото може и да се ебава.....

Супер фен
    Освен да говориш с него и да го питаш ... според мен няка по какъв друг начин да разбереш ...
    Обичам те <3 !!!

Не знам какво до правя вече...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от karitoo
    Не тва го знам но не съм сиг дали да говориме изобщо щото може и да се ебава.....
    Няма как да разбереш преди да поговориш сериозно с него
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си