Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
^^ Не, не са ме наредили в случая

babity, на теория нещата са едни, на практика други.

Въпросното куче беше така да се каже изследвано и се установи, че нервите в главата или мозъкът му (не помня кое точно) са се притискали от черепната кутия на кучето, което се е получило от възрастта с времето и накрая то да го наречем превърта на моменти и се случват случки.

Но дори и да изключим текста горе:
Ти такова куче, което е нахапало някой твой роднина 7 или 8 пъти, вкл и за врата и главата (за късмет нищо не стана фатално) би ли го оставила до теб и да живееш заедно с него, като просто отвориш някоя книга и почетеш нещо си, че нищо му няма и бла-бла...
Аз бих го изкормил на момента.
И е факт, че Пит Булите за уличните боеве се хранят със сурово месо на тъмно само от 1н и съши човек.. пък ти както искаш си го разбирай.
Ти четеш ли какво ти се пише? Казах, че това се ПРАВИ преди да се стигне до инцидент! Кучето е животно, което за да живее добре трябва да е част от определена йерархия. В момента, в който му покажеш, че си слаб и му позволиш да ти се качи на главатА то се качва на лидерската позиция (която е строго определена за водача, с други думи ЧОВЕКА) и ще направи всичко по силите си за да я задържи възможно най - дълго. И тая "болест" със "специалната част от черепа" съм я чувала безброй много пъти и то специално за добермани и ротвайлери. Склонна съм да се съглася, че кучето е имало проблем тогава и само тогава когато видя научнообоснованото мнение на лекар за тази болест. И ако в действителност такъв проблем е бил налице (в което силно се съмнявам) къде сте били вие за да приспите агресивното животно преди да се случи това? Преди няколко седмици стана меле. Дворното срещу къщните. Единият захапва и докато му отвориш челюстта другия се заприщва за някъде другаде. Майка ми се оказва насред въпросното меле и дворното куче я нахапа. Отиде на лекар, боцнаха и инжекцията, седя си с компресите колкото беше нужно, но така и не убихме кучето, а нямаме и намерение да го правим. Има една приказка, много подходяща за случая: няма злобни кучета, има глупави хора.