- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако те ухапе куче...
Общо взето в мизерния ни квартал е пълно с бездомни помияри... Всеки един от които си проси да бъде изтезаван по най - гадния начин и да бъде оставен да умре в агония от раните си!!!!!! Писна ми да живея като мишка! Зимата имаше Н на брой случай на ухапани от бездомни помияри... Даже ако не се лъжа една жена почина.Първоначално написано от Raybeez
Веднъж като се прибирах от даскало пеша (бях адски спрял имах много часове) и си гледах нещо на телефона... Изведнъж видях някво куче пред мене и адски много се стреснах, защото въобще не внимавах... От тук предполагам, че и то се е стреснало и почна да ме лае и тръгна да ме хапе... Тук може би си е моя вината, но не съм го провокирал нарочно. А и кучето беше с обърната към мене глава, така, че предполагам, че ме е видяло, но може и да не е.
Друг случай... Беше зима и бях много малък, бях тръгнал зад блока в една детска градина за да се пързалям с наелон. Както си вървях съвсем спокойно, ме "нападнаха" две кучета... Едното почна да ръмжи и да ме лае, другото почна леко да ме хапе по ръката, бях с дебели ръкавици, но се стреснах адски много... Тук не мога да напиша РЕАЛНА причина, заради която ме нападнаха... Не мога да си обясня и защо едното куче ме хапеше по тоя странен начин... Мисля, че си играеше, но откъде да го знам...
Друг случай. Реших да отида до магазина, купих си разни работи и тръгнах да се прибирам. Там видях любимото ми куче, което винаги стой пред нашия вход и понякога ме лае за щяло и нещяло... Та както си минавам просто го погледнах, то почна да ме лае, но не се приближи. Бях със заети ръце, но в дясната носех шише бира (стъкло), ако беше тръгнало да скача, щях да прежаля бирата и да го ударя с все сила по муцуната... Може би ме 'нападна', защото попринцип ме е страх от кучета и винаги като мина близо (на около 10 метра) от домашно или улични кучета, просто... изтръпвам. С какво го провокирах ми кажи?
Имам фобия от кучета, защото като малък кучето на съседа се чувстваше длъжно да ме хапе поне веднъж на ден... А бездомните мелези колко пъти са ме лаели е така за спорта...
Да пиша още ако искаш? Не съм ГИ провокирал нарочно?! Аз какво съм виновен, че ме е страх от кучета? Сам съм си виновен ли кво?
Най - много мразя като не ми усетят иронията...
Черният ми дроб ме мрази...Алкохолна кома/клинична смърт всеки Божи ден