Цитирай Първоначално написано от Raybeez
Цитирай Първоначално написано от fOreverReD
Цитирай Първоначално написано от Raybeez
я се осъзнай, от 100 кладенеца ще донесеш вода, но пак няма да схванеш, че нападението се провокира.
Пълни глупости...
Обоснови се, червена шапчице
Общо взето в мизерния ни квартал е пълно с бездомни помияри... Всеки един от които си проси да бъде изтезаван по най - гадния начин и да бъде оставен да умре в агония от раните си!!!!!! Писна ми да живея като мишка! Зимата имаше Н на брой случай на ухапани от бездомни помияри... Даже ако не се лъжа една жена почина.

Веднъж като се прибирах от даскало пеша (бях адски спрял имах много часове) и си гледах нещо на телефона... Изведнъж видях някво куче пред мене и адски много се стреснах, защото въобще не внимавах... От тук предполагам, че и то се е стреснало и почна да ме лае и тръгна да ме хапе... Тук може би си е моя вината, но не съм го провокирал нарочно. А и кучето беше с обърната към мене глава, така, че предполагам, че ме е видяло, но може и да не е.

Друг случай... Беше зима и бях много малък, бях тръгнал зад блока в една детска градина за да се пързалям с наелон. Както си вървях съвсем спокойно, ме "нападнаха" две кучета... Едното почна да ръмжи и да ме лае, другото почна леко да ме хапе по ръката, бях с дебели ръкавици, но се стреснах адски много... Тук не мога да напиша РЕАЛНА причина, заради която ме нападнаха... Не мога да си обясня и защо едното куче ме хапеше по тоя странен начин... Мисля, че си играеше, но откъде да го знам...

Друг случай. Реших да отида до магазина, купих си разни работи и тръгнах да се прибирам. Там видях любимото ми куче, което винаги стой пред нашия вход и понякога ме лае за щяло и нещяло... Та както си минавам просто го погледнах, то почна да ме лае, но не се приближи. Бях със заети ръце, но в дясната носех шише бира (стъкло), ако беше тръгнало да скача, щях да прежаля бирата и да го ударя с все сила по муцуната... Може би ме 'нападна', защото попринцип ме е страх от кучета и винаги като мина близо (на около 10 метра) от домашно или улични кучета, просто... изтръпвам. С какво го провокирах ми кажи?

Имам фобия от кучета, защото като малък кучето на съседа се чувстваше длъжно да ме хапе поне веднъж на ден... А бездомните мелези колко пъти са ме лаели е така за спорта...

Да пиша още ако искаш? Не съм ГИ провокирал нарочно?! Аз какво съм виновен, че ме е страх от кучета? Сам съм си виновен ли кво?