- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво е мнението ви, за обратната захапка?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Kakvo mislite za ObrAtnAta ZaHApkA ? Dali spored vas pridava 4ar na liceto ili zagrozqva , haresvate li horata s takova ne6to , dali haresvate obratnata zahapka i dali imate takava ? Ako imate i vi drazni profila vi , zaradi neq kakvo pravite ili ne vi puka ? Napi6ete vs koeto mislite))

Редактирано от-ЦвЕтИт0
7-ма точка.

Po-DoBrE Da zAgUbiSh 1 SeCunDa oT jiVoTa Si , oTkOlkOtO JiVotA Si zA 1 SeKunDa !!!

Мога сасмо да кажа-Ужассссс

Определено не е нещо хубаво.
Имах обратна эахапка,но си сложих брекети.Носих ги 2 години,свалих ги и нямам никакъв проблем вече.Имам перфектна эахапка
[size=7][b][u]fosse cos
zavisi poznavam hora s obratna zahapka,na koito dori ne im li4i ama ima i tragi4ni slu4ai.A obratnata zahapka spored mene trqbva da se korigira ne samo ot esteti4eska gledna to4ka,no i ot zdravoslovna.No naistina ponqkoga ima hora det im e mn kofti obratnata zahapka,4e kolkoto i da ne mi se iska ama se draznq i sedi adski mmmm ..... nekrasivo

еми в класа имаме едно момче с обратна захапка ама не му личи много и не е чак толкова грозно..но сигорно има и по тежки случей
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

аз пък съм виждала хора, чиято обратна захапка придава чар на лицето имама има и много тежки случаи, където трябва да се коригира това нещо

В момента нося брекети, тъй като захапката ми е ръпцова(подобно на обратната).Лично аз не харесвам и съм на мнение, че трябва да се коригира.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от Lo_Lo_LOvE_me
Хората с обратни захапки са много възбуждащи,
но предпочитам кучетата....
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...

не ми харесва незнам какъв чар може да придава

ооо определено не е чаровно..

ммМмМмМ az ne znam dali imam obratna zahapka v smisal...v momenta nosq breketi

ama nali razbirate.....aaaa maI nqMamM...oFf ne znAm

mislQ 4e nqMamM...no vjanoTo e 4e noSq breketi...i v1preki tfa znae6 4e po k1sno 6te ima6 hybava ysmivka.
s1vetvam vi ako poznavate hora s takiva problemi da ne im se prismivate za6toto ne e priqtno a i edva li nqkoi iska tova.....prosto dadenost....na men rqdko mi se e sly4valo...i ve4e dori ne mi se smeqt prosto za6toto vsi4ko se opravq. ;] pojelavam na vseki da se radva na tova koeto ima da ne t1rsi nedostat1cite si..no da obr16ta vnimanie na sebe si za6toto kolkoto po-rano tolkova po-dobre za samite vas. =]=]=]=]=] 4alLlL
LQlLQlqlQL...{musiC}...QLlLQlqLQLLQ

Еми не знам...просто познавам едно момиче, което е точно с обратна захапка, и пак това не му пречи и е адски чаровно...даже самата обратна захапка му придава някакъв чарПървоначално написано от Чайка

еми обратна захапка е, когато челюстта е така сформирана, че долните ти зъби да са пред горните тиПървоначално написано от EJI4eTy
дано ме разбра, че не ме бива в обясненията много

е то зависиПървоначално написано от EJI4eTy
има и такива случаи, при които обратната хапка е очебийна и навременно трябва да се вземат мерки

Кучето ми е сладко и с обратна захапка, но за човек..ужас
Не е само това обратна захапка е и когато горната ти челюст е с няколко пръста по напред от долната...определено не е хубаво а и това се коригира за година две така че всеки може да поправи този дефектПървоначално написано от Emo Doll

Същата работа като брат миПървоначално написано от Presley`n`Sum

СПАМ:присъстваш в списъка ми "любими потребители и аватарите ти разбиват)
Ами аз имам обратна захапка и преди като малка не съм и обръщала внимание, може би затова не съм правила нищо по въпроса да я поправя.А сега като знам на какви цени са средствата, които се използват...(особено тези,които са прозрачни нз дали точно те помагат, не съм толкова запозната) и сега ме е яд, че не съм си сложила на време
защото вече съм на 16 и не мисля, че ще ми е много приятно да нося апаратче или каквото там се казва.А повечето хора ми казват, че не ми е толкова зле, но аз не мисля така..
А между другото по какви начини се поправя обратна захапка, че не съм много сигурначувала съм за брекети,шини но нз кое точно..?
Има начин с който се лекува затова е по-добре да се прави,защото има такива случей че ми се напуква зеницата на окото