Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
Каква критика не търпят?!
Специално за това, което е написала авторката, значи :
ИМА ПРАВИЛА, ЗА ВСИЧКИ !
Тука форума наистина стана на ташак.Всеки псува и напада потребителите, напада админите, всичко що е живо...

Знам че ще кажете, че искам да стана модератор, мазня се, искам да се харесам на другите и т.н.
С една дума "Българин"
Съгласна съм с тебе! И не мисля че модераторите и админа не си вършат работата... Напротив те толкова много търпят лапетата тук (който са ужасно много пък и са супер глезени) че незнам как имат нерви.... Всеки новобранец си прави тук каквото си иска влиза пише глупости в неправилния раздел, напсува някой и айде той е "пич"... адски много предупреждават "нетърпимите потребители" модераторите и админа... ама има някой дечковци, който са нагли .... Неможе да обиждаш някой непознат няма значение, че си в форум и т.н. то си личи какво мислиш тук и какво мислиш реално в живота (защото повечето пишат това което мислят)
Абсолютно си е така. Има толкова кухи лейки и закърнели болни мозъци тука, че търпението на модовете и админа си е за орден. Аз съм имал един единствен път проблем с модератор, но не заради поведение, а защото бяхме на коренно различни мнения по здравословен въпрос, и си го решихме на ЛС съвсем цивилизовано. Евала за нервите и търпението!