zdraveite az sa6to sam pu6a4 pu6a ot 3 god na 18 sam po4nah na 15 ot gazariq ne pu6a ot 3 meseca sega e golqm zor da spra trqbva po nqkakav na4in da se motivira6 prou4i navicite si koga nai mn ti se pu6i prou4i sebe si kato pu6a4 kogato ti se dopu6i nai mnogo znai 4e 6te tozi "6ok" 6te prodalji maximalno 10 min taka 4e ne se izku6avai da zagubi6 postignatoto samo za 10 min terzaniq ne e tolkova trudno spored men 6te e mn hubavo ako spodeli6 s priqteli i semeistvo koito da ti davat motivaciq vmesto da ti kaja "ai pali we" dori ne stoi mn na kompa ako se iznervq6 li4no na men taka mi deistva...

eto malko motivaciq ot men

След като престанете да пушите, усещането Ви за вкус и мирис ще се възстанови след няколко дни.

След като престанете да пушите, дишането Ви отново ще стане равномерно и леко.

След като престанете да пушите, ритъмът Ви на живот отново ще стане редовен, ,
а сънят Ви - наистина ободряващ.

След като престанете да пушите, ще станете по-спокоен и ще си възвърнете забравения вкус към живота:
стресът, чувството за тревожност и раздразнителността, провокирани от отвикването, бързо ще изчезнат (могат да помогнат терапевтични методи) и свързаните с това ползи бързо ще надделеят над неудобствата.

След като престанете да пушите, ще харчите по-малко пари и дори ще направите икономия.
Заделянето настрана на парите, които сте харчили за тютюн, за покупка на нещо, за което отдавна мечтаете, е добра мотивация.

След като престанете да пушите, кожата и косата Ви ще възстановят здравия си вид,
освен това пръстите, зъбите и дъхът Ви няма повече да издават вредните Ви навици.

След като престанете да пушите, ще възстановите мястото си в обществото;
появата на все повече зони, в които пушенето е забранено, Ви позволява да водите здравословен и нормален начин на живот, като избягвате постоянните изкушения, свързани с тютюна.

Независимо от възрастта Ви и дали пушите редовно или само от време на време, винаги е подходящ момент да откажете тютюнопушенето,
дори и да трябва да опитате няколко пъти.

zabeleji kolko pati sa kazali "sled kato prestanete da pu6ite" prosto si go nabii v glavata 4e ve4e si nepu6a4 4uvtvai se kato takava !

haide 4ao ot men dano sam pomognal pone malko